Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Una Ch.

«123456789»

Пороят постави под съмнение митовете за чистотата на Южния плаж във Варна
2014-06-16 11:50:53
Коментар: Vendetta, най - вероятно си варненец от скоро. Всички истински варненци знаем, че Южният плаж е най - мръсния в целия град. Това не е от вчера и оня ден, а от десетилетия. Не ни е страх от морето, а от нечистотиите, които плуват в него. И тъй като си знаем морето и плажовете, обикновено ходим извън града. Градският плаж обичайно се посещава основно от гостите на града.
Лилия Христова: В центъра няма места за нови детски градини, родителите да разширят периметъра си
2014-06-05 21:14:19
Коментар: Би било чудесно ако родителите действително кандидатстват според реалното си местонахождение. Всички знаем за врътките със смяна на адресни регистрации за да се кандидатства в желаната детска градина. Едва ли децата в Аспарухово или Владиславово са драстично много по - малко от тези в Приморски. В една от градините въобще не е кандидатствано за първа група. Моето дете не беше прието. Сигурно ще кандидатстваме за градина в Аспарухово, въпреки, че се намираме в район Приморски, районът с най - много детски градини. Защото съм убедена, че някои места са заети от деца на родители, имащи общо с района само по документи.
Мечтите ни умират, размазани на пешеходната пътека
2014-06-05 21:04:20
Коментар: Не знам до колко е вярно това за Германия, но в Берлин всеки си пресича както си иска, където си иска и е въпрос на чест да пресечеш на червено. Пешеходните пътеки не се признаваха много много.... Мен поне ме беше страх, когато ми се налагаше да пресичам. Трябва да има сурови наказания, но най - вече трябва присъдите да се изпълняват. Може би, когато наистина има сериозни последствия за прекрачилите закона ще вземем да е осъзнаем....Не знам......Мъка, мъка....
Година по-късно: какво оцеля от Алеята на спортната слава?
2014-05-23 19:47:02
Коментар: Сегашният вид на алеята е много за предпочитане пред гъстата джунгла преди това. Беше един мръсен, западнал, бъхлясал път, с надупчена от ями настилка. Не го ли помните? Отбягвах тази част, когато излизах да разхождам детето си с бебешката количка, защото никой не можеше да предполага какво или кой ще изкочи от храстите. Освен това и имаше свлачище.
Година по-късно: какво оцеля от Алеята на спортната слава?
2014-05-22 21:21:46
Коментар: Проблемът не е, яе шарненци не умеем да пазим, а че сред нас има прекалено много "варненци". Как да пазят нещо, след като не са си в родното населено място тези "варненци"?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook