Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Una Ch.

«123456789»

77-годишна варненка даде 10 000 долара и 200 лв на телефонен измамник
2015-05-12 17:22:05
Коментар: VESKO, изключително нескопосан паралел! Жалко, че правиш сравнение между погубен млад живот и човек, чиято глупост и безхаберие на близките са прецакали? А не е ли именно на нас, децата задачата им да им "отворим" очите за тези измами??? Защо моята баба не се вързва? Вместо да говорите глупости тук говорете с родителите си ако не искате и те да са статия тук. ВЕСКО, моля, сподели си възгледите с някоя майка, изгубила детето си във войната на пътищата...срамота!!!!!
Молбите за детски градини във Варна са по-малко от свободните места
2015-05-11 19:13:57
Коментар: Така, както има свободни мста, така пак градините в центъра и Приморски ще са с по 100 резерви след приетите, защото цяло Владиславово си е записало децата там.....
Паметник на маршал Фьодор Толбухин откриват край Камчия
2015-05-10 00:42:16
Коментар: Хахахаха, оня, с червения ник, хаха, ако не избълваш един пост с помия ще ти дърпат ушенцата ли, душко? Или нема си заработиш надничката? Що не се прибереш отдето си изпълзял? Нещо жегнаха те в сърчицето ли?😂😂😂😂😂 Като ще си защитаваш рОдината с плюнки и бълвоч, стой си в нея!
Турски капитан: Двигателят на „Петър Берон“ струва повече от целия кораб
2015-01-23 12:01:09
Коментар: Haus, четейки твоя коментар изведнъж ми просветна защо градът ни тъне в разруха. Докато има "варненци" с твоята житейска философия, градът ни ще продължава да е в плачевно състояние. Не всичко в живота е Едене и пИйние....Кат не мойш си го прибереш в хладилника или да си го наточиш от бъчвата, значи не става...така ли?!
Варненци се оплакват в интернет, че няма безплатни люлки в Морската
2015-01-23 00:36:22
Коментар: Площадката е усойна, прекалено е сенчеста и всичките тези дървета, надвесени отгоре я поддържат вечно влажна. Харесвам я, но я избягвам. Люлките не са на 36 години, може би само някоя от катерушките. Но аз съм варненка и си спомням тази градинка от детството си и люлките определено не бяха тези. Опасни са дървените пързалки, незнайно защо построени там. Може би умишлено не се строят площадки в Морската градина, за да се гарантира посещаемост на Детски кът и заведенията. Иначе в самия Детски кът има още една площадка, която е там от детството на майка ми. Значи всъщност площадките са две, поне още една би било добре да се построи.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook