Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«34567891011»

Прогнозират до 200 хиляди освободени служители от ресторанти, заведения и хотели
2020-03-18 08:38:21
Коментар: Лятно време, обезщетение под 200лв. на месец за 4 месеца и голямата вероятност след това да си безработен и 3 месеца след това и без здравни права, не е подкрепа, а бавно убийство или точната дума е ГЕНОЦИД!
Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 08:27:50
Коментар: Хората ще останат МАСОВО без доходи, най-вероятно ще останат част от тях и без работа и след извънредното положение ще са масово без пари, ще трябва да гладуват, студуват и скоро ще са изправени пред лишаването и от здравни права, няма да имат и пари за сметките! Това някакви специални мерки за повишаване на имунитета ли са?! Вирусът е вече тук и хората ще имат нужда от силен имунитет, за да се справят, защото здравната ни система ще се окаже неадекватна за такава ситуация! След кризата повечето няма да имат пари за хилядарките,които ще им натресат като глоби, когото пък вкарат в затвор, повече никой работодател няма да го вземе на работа, защото ще има съдимост. И какво ще направите, ще им вземете жилищата и ще ги изгоните и на улицата?! Клошарите ли ви се виждат малко, идиоти-управници?!Народът има нужда от храна, топлина, спокойствие, а не от заплахи със затвор и безумно високи глоби! И казват да не се паникьосваме, а всъщност ТЕ с некадърността си всяха жестока паника, такава паника, че лекари и сестри не искат да вземат проби на съмнителни като носители на вируса пациенти!
Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 08:25:51
Коментар: Нямам думи за МАЛОумието на управляващите! Вчера стана ясно, че извънредното положение е обявено БЕЗ закон, т.е. то е НЕзаконно, но арестуват и глобяват хора. ДНЕС ще мъдрят закона!Поредното доказателство,че ГРОБарската шайка не познава законите и редовно ги гази!Обявиха първо извънредно положение без първо да обявят извънредни мерки, вероятно не знаят разликата! Трябваше ПЪРВО да въведат тези мерки като затворят границите, а те, ИДИОТИТЕ, първо парализираха цялата държава, а оставиха границите отворени, хотелите пълни с тълпи британци, израелци и бог знае още какви хора от държави с вече епидемия от вируса, на летище София са кацали редовно самолети с испанци и италианци!Вчера излязох до магазина и направо се потресох от гледката по улиците, хора с маски като намордници, чакаха пред аптеки, магазини и пощата,защото вътре пускат по 1-2 човека. Стоят вън НА СТУДА, това мярка за подкрепяне на имунитета ли е?!Влязох в Кауфланд, защото не ми се стоеше навън на студа пред по-малкия магазин и след като платих, дръпнах се с количката извън касовата зона, за да си сложа покупките в торбата, приближи ме охраната и ме помоли учтиво да изляза да го правя навън НА СТУДА!Около мен поне в радиус от три метра нямаше хора!
Община Варна събира дезинфекционни препарати от хотели, ресторанти и училища
2020-03-17 13:37:14
Коментар: А с КАКВО ще дезинфекцират хотели, ресторанти и училища, когата отворят или няма повече да ги отварят?????Що за идиотизъм, да се предоставят дезинфектанти на етажните собствености безвъзмездно, вместо общината да намери доставки, за да си ги закупят на нормални цени....Вземаш от едни, които са ПЛАТИЛИ, за да дадеш на други безплатно!!!Къде ви е логиката?????
Първи арест за фалшиви новини, разследват варненец, нарушил домашната карантина
2020-03-17 10:49:03
Коментар: Я бърже всички с корона вирус до стената и разстрел, Алекс 63....Това ли предлагаш?! Знаеш ли, колко хора носят вируса и даже НЕ знаят, защото нямат симптоми?! Имам новина, и властите не знаят, колко са!

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.6 + 3.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook