Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«2345678910»

Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 10:27:14
Коментар: Главният прокурор на РЕПУБЛИКАТА Гешев: „Необходими са радикални мерки: Вечерен час и контрол на движението из големите градове през деня. Трябва да сме готови за най-лошото! Прокуратурата е във военен режим от миналия понеделник.Ние трябва да разберем, че сме в състояние на война за оцеляването на българските граждани. Колкото по-бързо го разберем, толкова повече ще оцелеем….Времето ни изтича, ако даже не е изтекло вече. Ако не се подготвим във всяка една минута и всеки един час, то подозирам, че може да се развият сценарии като в Италия и Испания….“ И КОЙ всява паника????Какво значи, че времето ни вече е изтекло, вече погребаха ли ни????
Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 09:34:33
Коментар: Ако това, да виждаш нещата реално и да ги наричаш с истинските имена, е паника, да -паникьосана съм и то най-вече от неадекватните мерки на правителството! Иначе в един етап от живота си, за година БЯХ в армията и знам, какво значи да те вдигнат по тревога, но знам и друго, РАЗБИХА Армията, видях го с очите си! Така че вече военно положение могат да ни въведат отвън, отвътре остана полицейската репресия! И знаеш ли, защо унищожиха армията?! Защото българската армия НИКОГА не е заставала срещу народа си!!!!За полицията това не може да се каже....
Иван Гешев : Трябва да се мине почти в режим на военно положение
2020-03-18 09:02:54
Коментар: Има една страшно точна руска фраза за Гешев и поредната му "гениалност":" Сбылась мечта ИДИОТА!"
Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 08:55:50
Коментар: Колкото до недисциплинираната нация….Стига плюхте българския народ, явно не сте били в други държави, да видите, какво значи мързеливи, неграмотни, недисциплинирани , но затова пък страшно агресивни хора! Повярвайте, българите , поне масовата част от тях, НЕ СА ТАКИВА!!!! И не е вярно, че хората не спазват наложените им правила, улиците са доста празни, а стоят тълпи пред магазините кротко, студуват си, за да си купят хранителни продукти и никой не протестира!Дисциплинирано… Като СТАДО с намордници!
Два нови случая на заразени с коронавирус във Варна
2020-03-18 08:48:35
Коментар: Естествено ГЕРБ не са виновни, просто са некомпетентни да управляват каквото и да е, а държава да управляват е направо опасно! Трябваше да въведат първо извънредни МЕРКИ като затворят ГРАНИЦИТЕ, а не да парализират тотално живота ВЪТРЕ, за да омаломощят нацията и да я оставят без защитни сили! Усещате ли разликата????КАКВО, за Бога, извънредно положение при ОТВОРЕНИ ГРАНИЦИ????Едва днес ги затварят, след като повече от месец са си влизали свободно и БЕЗКОНТРОЛНО хора от държави с висока степен на заболели! Вирусът е вече тук и НИКОЙ не знае, колко хора го носят, имайте в предвид, че една част ще го разнасят и симптоми няма да имат!

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.3 + 3.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook