Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«151617181920212223»

Девет наркоразпространители са задържани при спецакция край Варна
2020-03-11 15:15:03
Коментар: 26 грама марихуана и 9 грама амфетамини...ГРАМОВЕ! Направо са хванали баш тарторите на наркотрафика...Защо въобще ни занимавате с глупости вместо да свършите истинска работа в полицията!? Овации и похвала ли чакате, че сте хванали няколко потребители на наркотик!? Такива зарибени с малки количества по-скоро имат нужда от помощ, а не от белезници, глоби и съдебни дела! Такива количества на 9 човека ще свършат по-малко вреда от две бутилки ракия, разпределени между тях...Смешници!
Борисов: Светът не е подготвен за подобна епидемия
2020-03-11 15:05:11
Коментар: Как може да се "счупи" икономиката?! Явно тогава ще дойдат ниските доходи...Борисов май е тотално неадекватен, какви са доходите в момента на мнозинството работещи и живеещи в България?! Най-ниски в ЕС и по-ниски отколкото в някои държави от Третия свят! Само като гледам, какъв премиер ни управлява, глуповатото му говорене е непоносимо, гьосуратлъкът му е отвратителен!
Два нови случая на коронавирус у нас
2020-03-11 09:27:57
Коментар: *диспансеризират=хоспитализират
Два нови случая на коронавирус у нас
2020-03-11 09:26:14
Коментар: Коронавирусът извади на светло както малоумието на Тиквата, така и геноцидните ни здравни закони! Връх на това малоумие е да поставиш Пирогов под карантина и да ограничиш приема там, като се пренасочват пациентите..КЪДЕ, към Белия Баир, след като най-важният ни медицински спешен център няма да ги приема?! Лъсна и истината за инфекциозните ни отделения, които са просто котило на зарази, заради безобразното им състояние, а това е така, защото там не може да се печели и Тиквата даже се опитва от години да затвори всички инфекциозни и тубдиспансери! И ДОСТЪПЪТ до здравната ни система, да питам, какво правим с милион и половина здравноНЕосигурени, защото с разписаните закони, ако се разболеят от вирусна пневмония, трябва да не се диспансеризират, докато не си платят всичкия здравен данък за пет години назад и най-вероятно ще пукнат на опашките в НАП, ако въобще има кой да им даде пари за здравния данък, това са дългосрочно безработни и бедни хора основно!НЯМА здравна система, това е търговско, данъчно-наказателна структура с шпищ команда базирана в НАП и НЗОК!
Два нови случая на коронавирус у нас
2020-03-11 08:29:17
Коментар: Действително, странен начин на заразяване! Ако вирусът е на Илиенци, трябваше вече половин София да е пламнала! Чудя се, дали случаите в България не са свързани с милиардите, които ЕС ще отпусне за справяне със заразата, сутринта Тиквата говореше за тези милиарди и мед му капеше от устата....А и едни поръчки ще има покрай маски, облекла и дезинфектанти, на които драстично им скочиха цените...Ще видим!

«151617181920212223»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook