Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nina

«111213141516171819»

Мерки, но без фискални рискове. Затварят хазартни и питейни заведения
2020-03-13 13:53:04
Коментар: И ХЕИ няма от поне двадесет години! РЗИ е институцията!
Мерки, но без фискални рискове. Затварят хазартни и питейни заведения
2020-03-13 13:52:06
Коментар: Дончев напоследък редовно ръси глупости…Сутринта, извънредното положение не нарушавало правата на хората, а САМО правото на свободно придвижване,сега-нямало нищо извънредно сериозно, правело се само за да се развържат ръцете на държавата…Интересно, за какво са били вързани досега и като ги развържат, какво следва?! Бой, белезници, глоби или ще ни милват тези ръце???????
Мерки, но без фискални рискове. Затварят хазартни и питейни заведения
2020-03-13 13:46:10
Коментар: Типично тиквенски "извънредно положение"...Обявяват го, а подробностите ще ги мислят после, като винетна и тол система, като наредба Н-18 и всичко останало...Когато скачаш от скала, първо трябва да провериш, дали имаш крила! Ако ще го правят като в Китай, това означава един месец ВСИЧКО да затвори, никой да не ходи на работа.Извинявайте, ама ако мама и тати се заразят на работа, нали ще заразят и децата, които са в къщи??? Но ако затворим всичко, отиде фискалната стабилност, никой не ни отменя ЕЖЕмесечните данъчни задължения и сметки, а как ще платят хората, ОБАЧЕ имаме нова ГЛОБА...Пет хиляди за бягство от карантина, че то за бягство от затвора дават по-малко наказание...Може ли информация, къде ще ни причакват полицаите да ни напишат фишовете с глобата?! Как ще ни я връчват по прословутия способ с препоръчано писмо, да не знаеш, какво има вътре?! Ами ако са затворени пощи и куриерски фирми, как ще стигне глобата до нас?!
Правителството предлага обявяване на извънредно положение заради коронавируса
2020-03-13 10:46:10
Коментар: Разбира се, много "по-компетентно" е да се оборва всяка истина! Вече предложих, който не харесва написаното от мен, просто да не го чете! Но тактиката:"Млъквай, че не ми отърва писаното" е неприемлива! А колкото до здравеопазването, определено имам повече познания от морските кученца!
Правителството предлага обявяване на извънредно положение заради коронавируса
2020-03-13 10:22:43
Коментар: Ами днес не работя, спазвам карантината, да не разпространявам вируса....Като гледам скоро и доста други ще са без работа! И ако това, което пиша е лъжа, защо накрая се оказа чистата истина?! И за Италия тази сутрин съобщиха вече официално по медиите това, което вчера написах, а беше известно в неофициалните медии от доста време...

«111213141516171819»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook