Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Звонимир

«12345678»

Варненски ученици на трето място в конкурс на НАСА
2017-03-29 13:21:29
Коментар: Браво на моите съученици от Математическата гимназия. Пожелавам им приятно пътуване до САЩ, а защо не и последващо обучение там в техни университети. Но все пак да не забравяме ръководителя на групата г-жа Радева. С каквото се е захванала - винаги е на световно ниво. Организаторите на конкурсите в НАСА и ЕСА го забелязват и оценяват. Причината е, че са ОБЕКТИВНИ и БЕЗПРИСТРАСТНИ! За съжаление не както в родната БГ.
Държавата отпуска 50 млн. лева за коледни добавки на пенсионерите
2016-10-26 13:25:52
Коментар: На предизборна среща с пенсионерите Б.Б. обеща "Ще ви увелича пенсиите, но ще гласувате за мен" - Ако се провали на изборите увеличение на пенсиите няма да има. А спомняте ли се предните години как до последния момент не се знаеше "ще има" или "няма да има" увеличение, а сега бързат. Очакваме в скоро време Б.Б. да обяви, че ще построи "Белене", " Южен поток". Ще въведе в експлоатация и спрените реактори в Козлудуй. Токът ще стане 2 стотинки за 3 киловата. Сомо и само народа да гласува за продажната партия ГЕРБ, защото гилотината е вдигната и главата на Б.Б. е на дрънголника. Чакаме 06 ноември и народа да пусне гилотината в действие.
Унгария спира и транзита на мигранти
2016-02-22 16:19:20
Коментар: Така трябва. А наш Боко пак ще пита "класната" - Меркел.
Активно търсиха, но не намериха пушачи във варненски заведения
2016-02-20 15:54:01
Коментар: Отидете в заведението на бившата БИЛА в първия варненски МОЛ - PHONEMALL. Другото заведение в което ежеминутно се пуши се намира зад автобусната спирка на "централна автобаза" - спирката на автобус148. Може да влизате през пет минути и да пишете акт след акт за нарушение.
Във Варна пускат квартални автобуси, които ще ни водят до ключови спирки
2015-12-29 19:20:04
Коментар: Господин Златев, моля да не пускате автобуси по улица Поп Димитър, защото още след първото преминаване ще е наложителен спешен ремонт на окачването. Улицата е уникална с дупките си и денивелация от по 10 см. на местата кадето има водопроводни шахти и тротоарни кранове. Каним КМЕТА Портних да премине с колата си и да изпорти окачванета на автомобила си, а може да загуби и някоя пломба.

«12345678»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook