Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Звонимир

«345678»

За първи път варненски ученици спечелиха голямата награда в конкурса на НАСА
2014-03-24 15:36:07
Коментар: Прекрасно за можещите и знаещите! От 3 проекта - 3 наградени. 100 % успеваемост. Кой ли го може? Могат го ръководителите на проектите. Те са същите както и миналата 2013година. В. Радева и С. Захариева - емблематични имена за Варна, а вече и за България в обучението по астрономия и физика. Ако някой иска да успее, да се запише в кръжоците за 2015 година. Успехът е гарантиран. Те явно работят и то много, но не във Фейсвук. Прекрасна победа да са горди родителите на изброените ученици за добрите инвестиции в образованието на своите деца. УРА
Стартира подготовката на второто издание на Фестивала на хвърчилата във Варна
2014-03-13 08:12:39
Коментар: Фестивала е изключителна интелектуална собственност на Юри Георгиев. Какви са тези фалшиви ел.пощи. Само Юри Георгиев има право да организира такива фестивали. Не се връзвайте на самозванци.
Ученици от Варна измислиха как да извличат вода в Космоса
2014-03-08 15:10:00
Коментар: Браво приятели. Вярвам, че отново ще вземете първи места. Зная кои са ръководителите, а това предразполага очаквани резултати около 1-во място. В обсерваторията има ръководители на кръжоци, които са отлични преподаватели и познавачи на науката астрономия и прекрасни хора. Стискам ви палци приятели.
Десет ученици от Варна се класираха за Националния кръг на олимпиадата по астрономия
2014-02-21 15:50:30
Коментар: Браво на кака Еви! Тя и от пеленаче ще направи олимпиец. Само с директора на обсерваторията не можа да се прибори /политически парашутист/ затова сега преподава на софиянци. Чакаме първи места за приятелите от МГ. А директорката да пише във фейсбук - там и тя е олимпиец.
Ученици от Варна снимат филми за Галилео Галилей
2014-02-18 21:01:22
Коментар: Първо се сглобява телескопа, после се поглежда към слънцето за да се видят слънчевите петна. За десерт може да се погледне релефа на обратната страна на луната. Всичко е фасулска работа все едно си в химическа лаборатория. Може да се направи опит как се е испарила водата на Марс. Първо в епруветка се загрщва вода а после се пуска вентилатор, който издухва водната пара. Тя Ева си го знае. Иначе химичките са гола вода.

«345678»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook