Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nino26

«1234»

Добричлия нападна млада жена, спасиха я четирима варненци
2012-12-13 11:13:50
Коментар: Ще хващам пътя за където си искам и не се пише тебе а "теб" неграмотен селянин от Аксаково или Тополите и всичко най ти желая дано поумнееш....е за това няма да се оправим жалко........
Добричлия нападна млада жена, спасиха я четирима варненци
2012-12-13 10:51:35
Коментар: Ами колкото и да нареждаш Dry- Ice рода от там нямам, родителите ми са си от Варна, както аз и братчето ми, но дори и да имах нямаше да ме е срам от това, а ти вместо да се заяждаш, погледни като просто пишеш изяждаш букви и тем подобни. За сравнение така като цяло във Варна срещам всякакви хора и те не са от Варна повярвай половината оттях са от всякакви други градове, но не и оттук, да говорим че и за София е така пълно е с простаци от всякъде...просто няма смисъл да обиждаш наред при положение,че не се знае и ти колко си хубав човек. А що се отнася до приятелите ми- не се притеснявай за мен, щастлива съм си с тях проблеми нямам, както ти реши че имам и са си много готини, умни и точни хора, за разлика от доста тук в града ни, това е!
Добричлия нападна млада жена, спасиха я четирима варненци
2012-12-13 09:30:59
Коментар: Разбира се, че заслужават едно голямо браво, просто разговора и спора тук се измести на обиди, които просто наистина не разбирам, даже незнам защо отговарям на простите коментари, може би просто трябва да престана...Пак да добавя имам приятели и то и мъже и жени от Добрич, как да Ви убедя, че карат по-добре от мен или от мъжа ми дори, а последния е шофьор от 15 год, та заключения че карали в насрещното и се блъскали са просто нелепи и кухи....Просто не мога да повярвам че имаме такава омраза, аз пък не съм такава, ходила съм и в Добрич и Силистра, Шумен, Бургас, всеки град си има хубави и лоши хора, добри и кофти шофьори, както аз от Варна понякога съм зле на пътя, така предполагам и всеки от Вас е имал лоши моменти, така че нека спрем с коментарите кой откъде е, защото новината е за съвсем друго нещо. Пак браво за помощта и към морето.нет- моля Ви друг път без заключение откъде е нападателя и прочие защото като следващия път е от Шумен, или Разград или който и да е друг град, тогава пак ще е същия дебат тук.
Добричлия нападна млада жена, спасиха я четирима варненци
2012-12-12 17:21:22
Коментар: защото ти dzvero си кореняк варненец нали а ако така за теб говореха шопите как ли тогава щеше да реагираш много ми е чудно с това мислене не сме за никаква европа и ес, за никаква и тук не става дума за нас варненци, а изобщо за хората в България, жалко но факт!!!
Добричлия нападна млада жена, спасиха я четирима варненци
2012-12-12 15:09:45
Коментар: Не споря ако бях на нейно място дали щях да говоря така, но се дразня защото това е любимия ми сайт, а постоянно се заключава кой откъде е и затова еди си какъв е, ей с това не съм съгласна, въпреки че съм кореняк варненка има 2 приятелки от добрич от времето когато учех във винса и съм ходила там искам само да ти кажа че хората там са съшите както и тук съвсем нормални и затова просто моля да не се заключава така.........това е!

«1234»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook