Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nino26

«1234»

Варна със сериозно изоставане в читателската класация за най-добър град за живеене
2013-02-04 11:55:01
Коментар: Оф хайде пак другите ни виновни, то града ни така и така на нищо не прилича, но повярвай "камата" не заради добричлии или други хора, а и заради нас, направо ми иде да емигрирам това не е нормален град честно. Що се отнася до колегите -само едно ще ти кажа от 22 човека колектив ние сме само аз и един колега от Варна и забележете откъде са останалите -Разград, Русе, Силистра, Шумен и Ямбол, но пак да кажа за лошото качество на родния ми град не са виновни те...........
Варна със сериозно изоставане в читателската класация за най-добър град за живеене
2013-02-04 11:21:10
Коментар: Така е останалите от малките градове се преселиха тук при нас...нали е много хубав града и има работа за всички....Да не извиняват всички съграждани, но той Добрич е по-ремонтиран и поддържан град от нашия, срамота и за кмета и за нас.Ако имах шанс и работа в Бургас досега да съм се преместила и заживяла в този чист, красив, подреден и с хубави пътища и площадки български град, евала на кмета им пък било то и от Герб да бил....Браво и от мен един глас за Бургас!!!!!!
Бойко Борисов и куп министри във Варна, откриват обекти
2013-02-03 11:30:21
Коментар: Въпреки че на последните избори не гласувах за никого само да кажа че и предходните лидери когато управляваха и те само рязаха лентички така че..........
"Възраждане" блокиран от снега, пътищата се лугират без да се чистят
2012-12-19 16:49:39
Коментар: Кошмар е в целия град получих информация за козлодуй моята колежка пъпли оттам да се прибира за към кв младост оффф ето пак май ни изненада зимата да не говорим как е извън града думи нямам за пътищата отново!
Добричлия нападна млада жена, спасиха я четирима варненци
2012-12-14 08:09:42
Коментар: Ами право е момчето, а Вие daisy откъде разбрахте че е от Добрич- към premier- повярвайте полза да сте от София никаква, защото там са всичко друго само не и кореняк софиянци, а не да ме обиждат тук някакви селяни няма да търпя, карало се в насрещното половината заядливци да не кажа и по-тежка дума тук са пълни комплексари, била са много пъти в Добрич, такава смехория като каране в насрещното няма повярвайте и благодаря че ме разсмяхте за да ми е по-лек деня!!!

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook