Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на galin

«67891011121314»

Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 16:45:53
Коментар: KVY Eдното нещо е техническия преглед. Другото е рязко увеличение на данъка на втория автомобил. Само че тогава те просто ще се регистрират на друг член на семейството. Варианта, който се сещам е да стане нещо подобно на синята зона. 1-ви автомобил на даден адрес - стандартен данък. 2-ри автомобил + 30% и нагоре вече в геометрична прогресия. Комбинацията от тези две неща би трябвало да даде ефект, но и за двете ще се иска законови промени, а и ще има страшен отпор. И естествено трябва да се предложи и алтернатива от страна на градския трянспорт. Вече две години чакаме тази прословута интегрирана система. УЖ след като се въведе можело да се води статистика на трафика по дадена линия и да се реорганизират графиците, ама кога ли…. И 45 лева за карта е много. ако приемем че в месеца се работи грубо 20 дни то при 40 пътувания излиза по евтино да не си купуваш карта. За тези пари две карти или някакъв вариант за семейна отстъпка. В смисъл всеки следващ член на семейството да ползва по-евтина карта.
Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 16:10:45
Коментар: KVY в моето смейство има един автомобил. Мога да си позволя повече, но не е това въпроса. Сутринта карам жената на работа, едното дете на детска градина, а другото си хваща автобуса за училище. Понякога жена ми взема колата. Оправяме се прекрасно и с един автомобил. Имам си мое лично паркомасто. Поддържам си колата в отлично състояние. Взел съм си такава, която мога да поддържам. От другата страна са хората с повече от една кола, нямат мяста за паркиране, данъците,таксите и подръжката им идва понагорно (не визирам теб). Кой според теб има проблем и трябва да направи нещо за да го реши. И точно за паркирането за виновни хората. Ето сам казваш, че повечето семейства имат по две коли. Ако е една няма ли да има повече места за паркиране? За картите за автобуса казах, че съм съгласен. Но може да искаш автобус на 5 минути и то точно от тази линия, която ти трябва. И не говорим за нови коли, а поне малко от малко да се намалят старите и въобще броя на автомобили като цяло.
Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 15:50:37
Коментар: Отново се измъкваш и криеш за истерични лозунги. Коментирай цифрите 7 милиона срещу 4 милиона. Какъв процент данък плати ти, върху твоите доходи, докато беше в чужбина. Няма нужда да го разцепваш. Общо и приблизително. И какъв плати тук в България? Хубаво е да ревеш за някои неща ама дай нещо и от себе си. И ще го кажа още веднъж. Човек с ниски доходи може да мине и без две коли. Даже в доста случаи може и без една. Все едно навремето всички имахме коли. Колкото до моите “привилегии”. Аз си ги плащам и плащам и на още няколко човека сигурно.
Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 15:32:31
Коментар: Ники , това за рикшата го бях забравил :) :) Да се чудиш кой им дава трибуна на такива. Така е съгласен съм, че хората се бачкат и няма как да си позволиш нова кола. Но кажи ми честно ти колко семейства познаваш с повече от една кола и какво им е финансовото състояние?
Драстично скача данъкът за стари автомобили
2018-10-09 15:24:39
Коментар: KVY навън също имат два втомобила, но има къде да ги паркират и могат да ги поддържат и да им плащат таксите. За цената на картата съм съгласен. За честотата не съм. 15-20 минути не е кой знае колко много. Има и плиложение с което достатъчно точно можеш да следиш кога ще пристигне автобуса. Желеозопътния транспорт е под всякаква критика. Там той уж трябва да изпълнява социялна роля и виждаме до къде води това. Междуградски автобуси има за почти на всякъде и конфорта не е лош. Въпреки че на мен ми се е налагало да пътувам само до София, Бургас, Пловдив и Русе. Преполагам, че за по-малките градове нещата не са такива. Алтернативи на автомобилите има и никой не може да ме убеди, че едно семейство не може без 2 или повече автомобила.

«67891011121314»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook