Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на galin

«8910111213141516»

Липсата на учебен кораб ограничава възможността за стажове на моряците
2018-10-07 17:35:14
Коментар: ехх морско куче :) май отдавна не си бил на кораб или въобще не си бил. “хелокоптера” ще ти покаже относителна посока и скорост. И на мостика ако не радара, то екдиса ще ти сметне истинската посока и скорост, но не е това идеята. “Хеликоптер” :) :) :) Поне ме разсмя :) Силно се надявам да не си преподавател. Или не дай си боже действащ колега на мостика :)
Липсата на учебен кораб ограничава възможността за стажове на моряците
2018-10-07 16:57:39
Коментар: Точно това имам в предвид. Би трябвало да знаеш, че обикновенно точно това е израза. Естествено това си е вид проверка на кадетите или млади трети помощници. На по-опитните им е нужен един бърз поглед да се ориентират. Имал съм и капитан навремето, който ни събираше на мостика и ни засичаше време.
Липсата на учебен кораб ограничава възможността за стажове на моряците
2018-10-07 15:09:09
Коментар: Бих се съгласил с кап. Димитров, но само частично. Такъв кораб би бил полезен, но само за момчета след 1-ви и 2-ри курс. Да имат някакъв бегъл досег с морето и корабоплаването. След 3-ти курс трябва вече да се насочат към сериозна фирма, където наистина да започват да придобиват знания. След 4-ти курс (най-добре още след трети) трябва да се насочат към определен тип кораби (булкери,контейнери,каркериери,газовози,продуктовози,химикловои,нефтени танкери и т.н.) Сертификатът сам по себе си нищо не значи. Без стаж на дадения тип кораб, никоя сериозна компания няма ги наеме или ще ги вземе, но като стажанти за няколко месеца. Другото нещо е за качеството на кадрите, които бълват нашите морски училища. Половината са под всякаква критика, но нали трябва да вземат държавна субсидия и вече не завършват само тези, които не са се записали. Направете един подбор и остранете гнилите ябълки още до втори курс и ще видите как ще се намират места за всички. А и ние няма да се срамим. Преди 3 години имах фрапиращ случай. Момче учило 5 години в ТКК, 4 години Морско Училище и което беше прекарало почти 5 месеца на кораба, не можеше да сметне един вятър. Жалка история. Докато го сваля и той си беше направил стажа. Сега не знам, а и не искам да знам. Такива само заемат местата на кадърните момчета.
Ще увеличат ли пенсиите предсрочно?
2018-10-02 17:40:50
Коментар: Нина, никой не се опитва да омаловажи думитете ти. Ти се справяш много добре с тези дълги и истерични постове. Просто си те представям как чукаш по клавиатурата и ти излиза пяна от устата. :) Попитах за тези 2 700 000 от къде взе информацията. Накаква статистика ли или лични наблюдения?
Ще увеличат ли пенсиите предсрочно?
2018-10-01 20:36:34
Коментар: Администрацията е ясна. Имах впредвид по-скоро онези 2 000 000. Но то от толкова много постове всеки може да се обърка. И като стана стана въпрос за администрацията. Тези цифри влючват и служителите в червените общини, както и тези от дпс. Така че и тук малко нинчето издиша. А и не се знае колко от другите гласуват за герберистите.Просто им е през оная работа, защото са осигурени до живот на топло местенце, имитирайки някаква дейност. Дразня когато някой говори/пише неща наизуст без да ги осмисли. Затова и беше този мой коментар към нина. Колкото до пенсиите. Системата е сбъргана още преди 60 години. Всеки трябва да си внася по своя фонд и каквото си е внесъл това е. Тази солидарна глупост, която е в момента, е обречена на провал. Въпросът не е дали, а кога.

«8910111213141516»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook