Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на iva

«1234567»

Община Варна предвижда да похарчи милиони за ромите през следващите две години
2013-04-25 13:33:29
Коментар: "искам да съм негър в щата Алабама да ама не може бяла беше мама" Май в България е по-добре да си циганин да живееш на гърба на другите.Все те интегрират , ти все нещеш.Не може да се интегрира това което е "неинтегрируемо".Само управляващите пълнят каца без дъно и правят пушилка за показ на дейност.
Проект за интеграция и адаптация на деца от етническите малцинства бе представен във Варна
2013-03-16 17:04:16
Коментар: Докога ще вземаме пари независимо по какъв път за да пълним каца без дъно.И глухите и слепите разбраха ,че етническите малцинства сиреч циганите нито искат да се интегрират нито искат да се адаптират,а само да лапат на готово.Много малко от тях искат да работят и да живеят нормално съобразно изработените с честен труд средства.Излиза ,че някои организации,фондации,и т.н. клакират дейност.Докога?
Клошари се конкурират за кофите във Варна
2013-02-02 20:46:58
Коментар: Прави сте преди когато всички бяхме равни нямаше ровещи по кофите/единствено някой който гледаше животни/,а сега някой хора направо си се изхранват от тях.Какво да правят като няма работа ,този начин ги кара да деграгират като личности,което е много жалко.Но явно за нашите управници това е удобно простия народ-лесно се управлява .Докъде ще стигнем ,не ми се мисли?
Eкозащитници: Съдим общината за данък котка във Варна
2013-01-16 20:15:56
Коментар: Тия от Общината пак откачиха ,какво им пречат домашните котки-нападат,ли ги що ли.А дворните или уличните такива ако ги няма по улиците ще плъзнат такива големи паткани и плъхове ,че на общинарите им е бедна фантазията.Тогава ще търсят фирми за дератизация.Да вземат да решават истинските проблеми на града ,а не само да мислят къде да се почешат и да измислят глупости!!!!!
С такса „Куче“ ще облагат и варненските котки
2012-10-25 10:04:04
Коментар: Господин Темелков това ,че Вие не обичате котки на мен трябва да ми струва 24 лева годишно .Ще Ви ги дам .......ама друг път!Толкова нямате какво да обсъждате в този ваш Общински съвет та котките са Ви криви ?Или като стоите и се чудите къде да се почешете ,и измисляте небивалици.......Ще има ли облекчения за котки инвалиди-моята котка е глуха по рождение?

«1234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.6 + 3.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook