Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на кмета

«5678910111213»

Бареков към Плевнелиев: До часове да подаде оставка
2013-10-15 09:39:01
Коментар: Политиката е различна боласт от телевизията и журналистиката. Това че Николай Бареков не се е харесал като журналист поради 1 - 2 грашки не значи , че няма да стане голям политик. Не да му гласуваме доверие следващите 10-15 години. Може да промени много неща около себе си.
Полицаи оставиха варненско семейство на пътя посред нощ
2013-09-06 15:04:47
Коментар: И както винаги после ще се окаже че има нещо друго. Седнали и написали една статия за вестника. Преводача или туристическия оператор се оплакал. След 10 дена Началника на КАТ ще излезе със становище и никой няма да го чуе. Както вксяко опровержедие по вестниците - на 25 страница долу със ситен шрифт. Разберете - не казвам, че тия не са постъпили по този начин. Казвам, че голяма част от подобни едностранни писания не отразяват истината в някаква степен.
Найденов: БАСТА няма да е лидерска партия
2013-08-30 12:42:32
Коментар: Ако утре тая партийка спечели 4 процента или 94 процента тоя малоумник веднага ще стане фюрер и ще почне да говори от името на народа , а непознатите хора ще ги розва за портиери. Трябво ни един закон с правилник според които да се вписват лица със определени забрани - примерно на тоя да се забрани да се занимава с политика, обществени дейности, да държи домашни кубета и котки и подобни
Майката на варненеца Ваньо Минков: Страхувам се, че повече няма да го видя!
2013-08-07 09:22:00
Коментар: Иса не беше откраднал чак толкова мното - само по 20 долара от сметките на № брой американци. Окъдиха го но май лежа съвсем малко или изобщо не лежа. Амма човешка глупост - без легани средства тръгнал с разни кабриолети, плаща тежки софро и така приковава интереса на службите, оттам инфо към САЩ. Ако беше я карал спокойно никой нямаше да разбере. За 20 долара от човек САЩ отказва да води дело. Дело се води само в България - за защита на интересите на американските граждани !!! По 20 долари - даже няма нито един който да прядеви иск от хилядите американци ужилени по 20 долара. Те така и не разбрали. Кой ще разбере че му липсват 20 долара !!! Иса беше осъден на 1 година и нещо , нещо такова . Завържи с хепиенд - взеха го веднага на работа във ФБР, Така че и този може да го сполети същата участ. Всъщност не знам за какво го обвиняват. Говоря за комвпютърни престъпления
Майката на варненеца Ваньо Минков: Страхувам се, че повече няма да го видя!
2013-08-06 11:39:21
Коментар: Владо не влизай в общия тон. От държави като САЩ, ЕС и т.н. идва някаква надежда и светлина за България. Колкото повече спогодни имаме с тях толкова по добре. Ако може Германия да ни прати и правителство и органи на управление ИДЕАЛНО. Къде тука са ББ, ЦЦ и Станишев и другите. Всичко е една управляваща прослойка с действия, характер, навици, мисли и чувства от най - долнопробните и низките. Какво е необходимо да се доказва. 23 години назад или картината сега. ?

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook