Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Seal

«123456789»

Птичият и свински грип бяха по-опасни, но паника нямаше
2020-03-01 17:35:18
Коментар: Птичият и свинският грип не разнасят спин по въздушно - капков път и хората не падаха по улиците като узрели круши. И още е рано да казвате кое е по - опасно при положение че вирусът едва пристигна и никоя, повтарям никоя европейска държава не е готова за това което предстои! Могат само да стоят и да гледат - нищо друго. По - разумните работодатели ще разпуснат работниците доколкото е възможно, по алчните им пука за работниците - да мрът и това е!
Откриха планета, на която е възможно да има живот
2020-02-28 21:06:59
Коментар: помислете, ако нямаш ограничения в тежестта в космоса и имаш възможност да пътуваш където си поискаш (със скокове), на една планета ли ще живееш ? Като маимуните? Няма да прескочиш до хисар, белгия за шоколад, испания на корида..? Ще стоиш на едно място като онез от земята дето 100 години не могат да се отделят от нея.
СЗО предупреди: Светът трябва да се подготви за възможна пандемия
2020-02-25 21:48:49
Коментар: През зимата прилепите изпадат (още ноември) в състояние на хибернация, известно още като “зимен сън". Освен някой малоумник да ходи по пещерите и да събира прилепи...?! Няма логика да идва от прилеп който го изяла змия и има 3 щама на хив(спин) вируса вътре за пълнеж. Тоз трябва да е егати назобания прилеп и змията която го е изяла трябва да е била болна от спин. И накрая тази змия която е изяла прилепа и има комбинация на 5 супер смъртоносни вируса в нея да я изяде някой китайски пиян звяр, и този коктейл от ултра съвременни решения някак си да се прехвърлят и на човек....малко като приказка звучи. Но има хора които вярват в такива.
СЗО предупреди: Светът трябва да се подготви за възможна пандемия
2020-02-25 20:02:42
Коментар: Не знам дали някой от четящите се е качвал скоро в автобус? На всеки 1-3 минути някой кашля. ...Само мога да се надявам че това нещо не е тук. Имали сме само 3000 проби за вируса за цяла България, те само министрите да се проверят и ще свършат. Никоя държава няма сметка да не мине болестта през държавата за да се поосвободят от хора малко. Ще спестят много пари. Така че това нещо ще дойде по един или друг начин. Мисля че това е заместника на 3тата световна в която вместо да се освобождаваш от хората като ги пращаш да умират, се освобождаваш без дори да си направил нищо, и няма виновни, Китай е виновен;) и готовооо
Д-р Мими Виткова: Коронавирусът се намира до нашите граници, подценихме проблема
2020-02-24 22:04:32
Коментар: До преди седмица ми се смееха с маската, сега и те искали, да ви.....!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook