Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на nick

«123456789»

Варненци излизат на протест срещу Южен поток
2013-07-12 23:59:29
Коментар: Според Вариант 1, КС-1 „Варна” ще отстои на около 2981 m югозападно от с.о. „Ракитника”, а според Вариант 2, КС-1 е на около 945 m югоизточно от село Звездица и на около 1843 m северозападно от с.о. Ракитника на град Варна. Проведените детайлни проучвания по различни сценарии показват, че влиянието на действащия терминал „Галата” върху шумовата карта на района е слабо. Прогнозните нива на шум в населените места в района на изграждане на приемен терминал „Паша дере” и на КС„Варна” по Вариант 1 на газопровод „Южен поток, и при работа на действащия приемен терминал „Галата” (най-неблагоприятен сценарий) ще са по-ниски от нормативните гранични стойности на шум нощно време в населените места и жилищните територии. Прогнозните нивата на шум в населените места в района на изграждане на приемен терминал „Паша дере” и на КС-1 „Варна” по Вариант 2 на газопровод „Южен поток, и при работа на действащия приемен терминал „Галата” (най-неблагоприятен сценарий) за вилната зона на с. Приселци ще са по-високи от нормативните гранични стойности на шум нощно време в населените места и жилищните територии. В Доклада за ОВОС е направена препоръка за избор на Вариант 1 на разположение на площадките за осигуряване на съответствие с нормативните изисквания и избягване на дискомфорта за живущите в околните населени места. При избор на Вариант 1 очакваните нива на шум в границите на новосформираните зони при развитие на град Варна и околни населени места също ще отговорят на нормата. Благодаря Ви за прекрасните думи тези вечер!
Варненци излизат на протест срещу Южен поток
2013-07-12 23:58:35
Коментар: 3.2.4. Шум при експлоатацията на газопровод „Южен поток“ Анализът в Доклада за ОВОС показва, че през този период единствените съществени източници на шум ще бъдат компресорните станции КС-1, КС-2 и КС-3. По характер шумът ще бъде непрекъснат. Единствено в района на приемния терминал и КС-1 по Вариант 1 и в района на КС-1 по Вариант 2 има действащ подобен обект – компресорна станция „Мелроуз” на терминал „Галата” на фирма „Мелроуз Ресорсиз” ООД. Също така е известно, че са налице писмени оплаквания от шума на компресорна станция „Мелроуз” до МОСВ, РИОСВ–Варна и РЗИ– Варна за шумов дискомфорт.
Варненци излизат на протест срещу Южен поток
2013-07-12 23:22:28
Коментар: лила ако бях пред теб едва ли щеше да си позволиш да ми говориш така и едва ли взимаш повече пари от мен. А в тази станция ще взимам още повече пари, ясно ли ви стана, глупци такива.
Варненци излизат на протест срещу Южен поток
2013-07-12 21:25:49
Коментар: и да е 10 пъти по силен шума едва ли ще е по-дразнещо ако живееш до булевад. Аз живея тук от 6 години и всеки ден като се прибирам е виждам станцията и невиждам някой да е полудял. А шум се чува много рядко и само вечер и много слабо. Подчертавам много слабо, та чак трябва да се заслушаш
Варненци излизат на протест срещу Южен поток
2013-07-12 21:18:01
Коментар: Да си правят хората къщите със шумоизолация,аз моята така ще е направя (тъкмо е строя). Картоните от яйца вършат страхотна работа. А новата станция ще е по далече от сегашния. Ряпа, може и да съм кух, но поне ще има къде да работя. То що не протестираме и срещу летището. Тези самолети не се търпят.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
5.0 + 3.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook