Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varnenka

«12»

Медсестрите стават джипита
2012-05-30 22:31:11
Коментар: Скъпи журналисти от moreto.net, отново дезинформирате читателската аудитория и то по такъв безцеремонен начин, че предизвиквате негативно отношение сред читателите и противопоставяне между лекари и сестри! Интрига ли целите да направите, ако това е целта ви- успяхте! Но, моля, внимавайте какво пишете и как изопачавате информацията!!! Идеята на БАПЗГ е създаване на сестрински служби, финансирани от НЗОК, които да поемат грижите за болните по домовете им, като тези грижи са съобразени с компетенциите на медицинските сестри- мерене на кръвно, превръзки, инжекции и т.н, а в никакъв случай сестрите не се предвижда да изземат функциите на ОПЛ, само ще ги облекчат. Съгласете се, че пред кабинетите на ОПЛ е пълно с пациенти, чакащи и само за едно мерене на кръвно... А колкото до образованието на сестрите, може да си коментирате колкото искате, но те учат 4 години и още 1 -магистратура, така, че подценяването им е меко казано неуместно... Всъщност не след дълго ще го осъзнае цялото обшество, като остане страната ни без тях-поне на запад ги ценят!!!
Десислава Атанасова: Медицинските университети трябва да започнат да обучават специалисти
2012-05-13 01:40:04
Коментар: Уважаеми журналисти, за пореден път използвате неточни изрази. За каква родилка пишете, след като жената е бременна в петия месец. В случая става въпрос за бременна жена- родилка ще стане след като роди!!!! Това са елементарни неща, които се изучават в учебника по биология в 8 клас. Трябва да ги знаете все пак, преди да имате претенции да информирате обществеността!
Обявиха грипна епидемия в още 6 области
2011-01-24 16:38:58
Коментар: Пак ви пиша: Не ходете болни на училище! Имате си лекари, идете се прегледайте и се лекувайте! Докато има присъствие над 20% в училищата няма да има ваканция. Стига сте ревали в интернет пространството, никой не ви е виновен, че ходите болни на училище!
Няма да бъде обявена грипна епидемия във Варна
2011-01-24 14:51:04
Коментар: Няма да има обявена грипна епидемия. Не се сърдете на РИОКОЗ и Инспектората. Сърдете се на себе си! Как да обявят грипна епидемия, като масово ходите болни на училище, мислите се за големи герои, а всъщност заразявате всички здрави около вас. Продължавайте в същия дух и още дълго няма да има обявена грипна ваканция, а само болни ученици "присъстващи" в училищата. Здравето ли ви е по-важно или срочните оценки?
Коментари по темата: 724       Други потребители коментирали темата: 200

«12»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook