Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на дядо Тиква

«111213141516171819»

Илко Семерджиев ще ръководи Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси
2017-02-15 18:44:51
Коментар: Да е за работа ...няма да е за работа. Да е за полза на българи и малцинства....няма да е за полза на друг, освен него и дружките му. За КРАДЕНЕ ще е !
НАТО ще обсъжда разполагане на четири бойни групи в Източна Европа
2017-02-15 18:41:47
Коментар: Не мърдайте товарищ Путин, че колкото повече мърдате, толкова по-вътре ви влиза... :-) Рашките завзеха Крим и част от източна Украйна , но с това си докараха американците на един полет на крилата ракета от Москва. При това съседните на Русия страни МОЛЕХА американците да дойдат. Кухи, кухи, кухи руски кратуни.....
Русия стресна САЩ в Атлантика и Черно море
2017-02-15 18:34:01
Коментар: Смешни с рашките и тези, които се опитват да им спасят имиджа: 1. "Новата" руска ракета е нова за Русия и СТАРА за САЩ.. 2. "Голямо" достижение е руския разузнавателен кораб край САЩ, защото поне е на собствен ход, а не като "Кузснецов" с буксири. 3. Американците си затварят очите за руските хулиганства със самолетите, защото материални щети няма, но пък и какъв по-добър шанс да си направят учение по прехващане и унищожение на чужд самолет, Рашките обаче знаят добре, че има ли материални щети и/или жертви, то ще има и свалени смолети... Казано с една дума , рашките казали "Бау, бау" на американците за да ги плашат...
Коалиция "АБВ - Движение 21" иска възстановяване на трудовите войски
2017-02-15 13:03:08
Коментар: Спирт, празната манерка, която ни показваш за твоя снимка, не е адресат на писаното от мен. Пиша за разумните хора, тези които мислят и се опитват да се ориентират сред информационното блато от лъжи, измами, клевети и подобни, създадено от платени от Кремъл медии. Хората трябва да имат възможност да чуват и четат и истината. А тя е : ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕНАТА СИЛНА, ПРОЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ! Ние сме тук и сме много ! А червената армия няма да дойде... Скоро ще престанеш да получаваш хонорара си на червен башибозук.
Коалиция "АБВ - Движение 21" иска възстановяване на трудовите войски
2017-02-15 09:58:21
Коментар: робист= роб е Кой гласува против ГЕРБ в т.нар. "наказателен" вот: - всички облажващи се от корупцията хора в съда, митниците и пр., особено вече уволнените ... -фалшивите "десни" от ДСБ и другите уж- десни партии -всички хванати и нехванати контрабандисти, от които ГЕРБ иззе 3 милиарда лева и ги вкара в бюджета за благото на българския народ. Особено много хора са в ударената цигарена мафия -засегнатите от проверките на НАП "бизнесмени" от туризма, търговията, ресторантьорството, вкарали след проверките почти 400 милиона лева в бюджета на България -всички червени боклуци, свикнали да "намазват" по един или друг начин от създавания от БСП хаос в държавата. -всички от "сивия" сектор ГЕРБ засилва българската държавност, повишава ролята на държавните органи. Време е и засегнатите да си дадат отговора на въпроса "Какво все пак предпочитате - държава на реда или държава на хаоса?". За да има държава на реда се плащат мита и данъци, а в държавата на хаоса се плаща с живота, своя и на семейството.

«111213141516171819»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 2.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook