Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Рамбо Балкански

«151617181920212223»

С БТР Кристалина Георгиева, Росен Плевнелиев и Цветан Цветанов обиколиха бедстващите райони
2012-02-07 19:58:03
Коментар: Не знам на кое им казваш браво??? НА ТОВА...."С бронетранспортьор петимата обиколиха наводнените улици в квартала." ИЛИ НА ТОВА..."Кристалина Георгиева каза, че към България най-вероятно ще дойдат европейски помощи, но трябва да се има предвид и това, че голяма част от Европа също бедства, което може да ограничи евентуално подпомагане. " Лично аз бих им казал БРАВО, ако бяха обиколили пострадалите къщи с гумени ботуши и за солидарност седнат и вечерят с нещастните хора във военните палатки ,че да им повдигнат малко духа! И тия изказвания от рода на " най-вероятно ще има помощи.." НО...може и да се ограничи евентуалното подпомагане..." щото видиш ли Европата и тя бедства , а ние ЦЪФТИМ откак изпълняваме всичките й капризи ...едва ли топли хората загубили за един миг това, за което са работили цял живот! И накрая..."Президентът призова да бъде изработен ясен план за превенция при кризи, основан на анализ и оценка на рисковете." Ще се изработи ... но то трябва и да се работи...щото иначе самата дума " изработен" ми звучи меко казано цинична! Дано най- накрая се появи един трезво мислещ човек ,че да се сеща за народа не само преди и по време на избори ,ами и като им се изсипва катран по душите!
Борисов: Няма да плащаме повече заради финансовия пакт
2012-01-30 20:01:51
Коментар: Най ме притеснява предложението на Дянков...Той цяла година дяЛка от хората и накрая премии тайничко раздаде.... И съгласно логиката ,както казва и предишния коментирал - най- ще му помогнете на средния и дребния бизнес като не му пречите...щото пак премии ще искате да раздавате...а излишъка отде ще го вземете????
Училищата във Варна са добре отоплени
2012-01-30 12:50:54
Коментар: На вниманието майките и бащи - герои, които чинно си доставят децата в училище...а щом и ги водят ,мога да предположа възрастта им... ГИТ: Работодателите да се съобразят с ниските температури
Всеки ден решават дали на следващия ще се учи
2012-01-30 12:10:07
Коментар: Община Варна не знам какви решения ,кога и как си ги вземат, но аз съм взел решение детето ми да си остане живо и здраво! И искрено се надявам да не ми се налага да правя оборот на аптеките!
Училищата във Варна са добре отоплени
2012-01-30 11:56:31
Коментар: Poli - аз пък се чудя на твоята логика....Как сравняваш дете с работещите хора....Ами по твоята логика да ги караме и картофи да сеят отсега...И защо ли пък се обявяват тия кодове ...жълто ,оранжево... А за моловете...всеки сам си носи отговорността.

«151617181920212223»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook