Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ива

«123456789»

До 3 бона глоба за заведения без описани алергени в менюто си
2015-02-03 13:03:05
Коментар: Алергените са много важен фактор в храненето на хората, но също така има и друг проблем който-ние ресторантьорите сме в "задънена улица" и няма кой да ни даде компетентна информация. Кога най-после специалистите от Агенция по храните ще кажат с какъв препарат да дезинфекцираме яйцата. Едни казват с препарати съдържащи йод, други с четвъртични амониеви съединения, трети- с хлорни таблетки. При справка с наредбите и заповедите на Министерство на здравеопазването и ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДИРЕКТИВИ излиза ,че е забранено да се дезинфекцират яйцата с йод, хлор и четвъртични амониеви съединения. Има списък от МЗ и тази забрана е още от 2011 год. Господа контрольори , научете си урока и ни кажете нещо по този проблем, а не само да изисквате И ГЛОБЯВАТЕ, ние също сме грамотни и четем ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДИРЕКТИВИ.
Наклонен уличен стълб стресна жители на варненска улица
2014-12-31 13:18:16
Коментар: Това не е първият наклонен стълб на улица. Преди време на нашата улица също имаше железен наклонен стълб на улична лампа. С настойчво,няколкократно обаждане от наша съседка към р-н "Приморски" в продължение на един месец стълбът се изправи и укрепи.Това го извърши ф-ма "Паралакс", която категорично отказа да постави и счупената улична лампа. Каза ни, че трябва да подадем заявка в голяма община! Представете си, един слага стълб, друг лампа!!!! Сега пред входа ни вечер е абсолютна тъмнина! Но данъците редовни си плащаме!
Над 1000 доброволци се включиха в почистването на Аспарухово днес
2014-06-22 19:16:31
Коментар: Нямам възможност да помогна, за което искренно съжалявам. Пуснах SMS. Моите съболезнования на почернените семейства.Редовно следя ситуацията от новините за кв.Аспарухово от новините защото се вълнувам от цялата тази трагедия, която сполетя нашите съграждани. Но има един факт ,който честно казано малко ми дойде в повече,а именно: гледайки снимките, които се побликувани в нета ,ми прави много голямо НЕПРИЯТНО впечатление, че доброволци, затворници, военни ,хора от други градове и села се блъскат в калта да разчистват , а нашите братя роми ги гледат от страни ,скръстили ръцете или на гърдите или на гърба и нагиздени като за купон.Няма ли някои техен ВОЖД или представител на кметството, да им обясни и ги накара да хванат лопатите и да влязат в калта поне на улицата на която живеят или е бил домът им , а не да се редят на опашките пред пунктовете и взимат от помощите, които народа им изпраща. Къде са братята роми от Каменар и Максуда да се организират и те да помагат на своите хора от кв.Аспарухово, а не и те да се редят на опашки за помощи. Докога обеществото ще им е задължено да се грижи за тях , а те само да са едни пасивни консуматори. Къде са ромските организации и сдружения? Или те са активни, когато държавата трябва да им дава нещо.
Хиляди ученици се включиха в шествието за 24 май във Варна (снимки)
2014-05-24 19:39:58
Коментар: ЧУДЕСЕН ДЕН !ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ! Днес в 06.часа непалско време българин стъпи на вр. Еверест и то без кислородна маска-д-р Атанас Скатов!Защо медиите не го отразяват този успех? Браво на момчето!
Спор в Кранево: Църква или спортна площадка
2014-05-20 23:31:40
Коментар: Този отец Стойко защо не отиде до черквата "Св.Петка" ? Около нея има детска площадка и децата нищо лошо не правят против църковните канони. Този божи служител не си ли дава сметка, че с поведението си отдалечава децата от православието. Той като не иска деца около себе си , те ще отидат да играят около някоя секта дето ще им промие мозъците. Вчера минах по улицата в съседство с църквата и не видях футболно игрище, а тревата беше окосена и имаше люлка и пързалка. Питам аз къде е и какво мисли владиката на Варненската епархия? Не ли крайно време да дръпне ушичките на този свещено служител ,който не милее за възпитанието на младото поколение , смята за недосегаем и създава напрежение в отношенията си с миряните. Явно българската църква трябва да вкара ред в своите редици.Много станаха гафовете.

«123456789»

VIP
Курсове по Растениевъдство,Животновъство,Растителна защита
Изпити за млади фермери и земеделски стопани.Обучение и курсове Център за професионално обучение към "Виктория ПМ" ЕООД - провежда обучения в присъствена или в дистанционна форма по: 1.Пчеларство-150...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook