Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на mita4eto

«6789101112»

Кирил Йорданов: Кандидат депутатите ще напуснат Варна, ще оставят само обещанията си
2013-04-17 15:36:47
Коментар: Ще има да го търсим бат Киро, ма няма да го намерим, не че го оправдавам той затова бе кмет да ги юрка безхаберниците за да работят-не да спът и да чакат някой да им бутне рушвет за да си свършат работата в Общината!!! Стойте и гледайте следващия кво ще свърши и тогава коментирайте, морската, синята зона и мнооого други лоши работи щеше да се случат дет не сте чували за тях - бяха спънати от него в добрия смисъл на думата и за което потоци от кинти щяха да отидат в нечий дълбок БСП арски джоб, на други ТИМ аджиите им са виновни, абе тааран коолуу-кой има интерес бизнеса му да не работи и да си го спъва сам-НИКОЙ!!! ИНТЕРЕСИ МНОГОООО някъде там дето ГОЛЕМИТЕ дърпат конците, а пионките за съжаление само кимат послушно и това е!!! АЕ че треа да вадя кинти!!!
Кирил Йорданов: Кандидат депутатите ще напуснат Варна, ще оставят само обещанията си
2013-04-17 15:23:02
Коментар: Колеги, чували ли сте израза "Да сме живи и здрави пък другото ще го докараме с пари", ама като няма пари - ко праим!!! аааа!!! ко!!! с пари всеки знае да управлява и да гради светлото бъдеще, без пари обаче смърца и чака подаяния!!! Грешката е, че никой от мазните общинари не си мърда задника да понапише някое проектче, да усуче едни пари от EU, и да оправи нещата, щот за тях братя и сестри криза няяяямаааа, те си взимат всеки месец заплатките от патките дето внасят данъци и ич не им пука, че то така всеки знае-СЛУЖБИЧКА
Премиерът спази обещанието, освобождават място за новия пристанищен терминал
2013-04-17 14:40:40
Коментар: Действия, работа, проекти с европари /защото ни се полагат/, а не приказки, хленчене и стачки на палатки -така се работи независимо чистач ли си или премиер, в края на краищата затова им се плаща, и то в повечето случаи с нашите пари от данъци и други налози!!! ЕВАЛЛА както би казал Памбос Кипърски :)))
Разбиха стъклото на неправилно паркирана кола във Варна
2013-04-17 14:28:14
Коментар: Бозко ли си, къв си не знам ама си много ербап ве пич, значи ти не си ВАНДАЛ с чикийката и малките ти камъчета така ли? Не е винавен водача/ката/ че няма къде да се спира, то всички гаражи станаха магазини или нещо си там, но не и гаражи, ти явно нямаш кола и не обикаляш като се прибереш в квартала си с нови кооперации, а що се отнася до тротоара и отстоянието - там няма тротоар, а ограда на започнат строеж, и явно е спряно на изхода-така че по спокойно с изцепките!!!
Още един мъртъв делфин извадиха от морето пред Златни пясъци
2013-04-15 10:41:22
Коментар: Ами те се побъркаха с тез мрежи, давай юрош докато влезе в сила забраната за риболова от днес и кой знае още колко делфина ще изскочат на брега, а мисля че и те се навъдиха доста и не остана риба в Черно море -естествен бодбор би казал някой - мен ме съмнява че стари и болни животни с нарушени функции на ехолокаторите стават жертва, така че ЕГН-то не прощава и на тях.

«6789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook