Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на ЖИВДЯВВОЛ

«123456789»

Нова Република учреди във Варна първата си местна структура
2017-01-31 10:35:34
Коментар: vivian аз я субсидирам плащайки си винетка и ти също ако шофираш, точно заради такива с мислене като теб сме на този хал, защото като му кажат на бате ти бойко по медиите това е с приоритет и той си сменя мнението. трабва да има магистрала, повече от всичко, има ли магистрала ще има развитие и на бизнеса, от там и по високи данъци за местните хазни и за държавата. Относно суверенитета и националната сигурност , нима Украйна има по лоша армия или по малко финансова възможност...какво направи Русия взе и Крим...така , че ако някоя от великите сили реши ние нищо не можем да направим. А относно ДСБ моето мнение е същото като твоето. Мери Ан аз няма как да знам кой политик какво прави, но съм сигурен , че който и да е там всеки рано или късно става такъв, нима великия патриот Волен не се бори по всякакъв начин да остане във парламента , нима с валери не се плюеха на всяка крачка а сега се целуват, ти очакваш такива като тях и каракачана да оправят държавата ли ? Или може би Марешки или Слави... От всичките гнили ябълки които са в момента на пазара се стремим да изберем поне тези които не са червиви.
Нова Република учреди във Варна първата си местна структура
2017-01-30 14:53:04
Коментар: Mari Anne , извинявай отговорих ти понеже си мислех че комуникирам с разумен човек насреща, но след отговора ти и над 4000 ти коментара , вече знам че съм сбъркал адреса :) Относно опорните точки, те са за хора които се занимават с политика и спамене по форумите като теб, аз съм с гражданска позиция и я казах и пак ще я повторя АЗ ИСКАМ МАГИСТРАЛА....ако ще и бай мангал от игнатиево да я строи, когато тези които подписват договорите са си свършили работата и са му задържали нужните гаранции не ми пука...Знам че моя интерес е защитен. А твоя човек , когото защитаваш в момента е този който пречи да се изпълни моята мечта да пътувам до София за 3 часа и половина като Бургазлии. И само за сведение и аз съм дясно мислещ патриот.
Нова Република учреди във Варна първата си местна структура
2017-01-30 14:20:58
Коментар: Mari Anne на последния търг цената май е най ниската...просто някой който е обещал по-голяма комисионна и е заложил по висока цена сега боледува ;)
Варненци от „Боровец" и „Ракитника" искат по-евтини автобусни билети
2017-01-30 14:19:29
Коментар: Хубаво искат ама те 60% от пътниците от тези квартали са пенсионери, които почти не плащат, ако и на другите се намали билета сигурно фирмата ще е на голям минус от тези линии :) и като нищо да разреди разписанието :)
Нова Република учреди във Варна първата си местна структура
2017-01-30 13:28:57
Коментар: Калинка, какво направи ли ами заедно с неговия приятел медийния магнат и медиите му спряха строежа на магистрала Хемус, преди година и нещо и сега пак се мъчи да го стори...и как този човек разчита на гласове от Варна, поне за мен това е приоритет за нас , вече няма значение кой ще я строи просто ми се иска да я има. А и избрания изпълнител има Варненско участие така че ще се осигури прехрана за някои от съгражданите ни ..които работят в тази фирма.

«123456789»

VIP
Английски - Подготовка за IELTS, TOEFL iBT и Cambridge
Индивидуална подготовка за международно признатите сертификати IELTS, TOEFL iBT и Cambridge - B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Използвам съвременни материали, които обхващат всички компоненти на...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook