Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Jivago

«123456789»

Обмислят 4-дневна работна седмица в Русия
2019-09-17 13:45:47
Коментар: РУССИЯ, Никого не лъжа. Просто имах смелост и вяра в хората си и реших да опитам дали можем да свършим същата работа за по-малко дни, а да си почиваме повече. Ако един работодател уважава служителите си и се вслушва в тях могат да се получат добри резултати. Реших да съкратя работната седмица като по този начин хората първо получават по-голяма заплата ( не съм намалял заплати), второ хората са по-отпочинали и работят по-добре, трето - повиши се производителността. Забелязах че се работи по-здраво и мотивирано. Даже пушачите излизат за цигара по-рядко. Трябва да призная че натоварването е видимо повече, но когато си отпочинал човек се справя по-добре. Да, истината е че сме малка фирма с 4 служители и не мога да твърдя , че подобно нещо ще проработи и в големи фирми.
Предлагат тротинетките да се третират като велосипеди
2019-09-17 13:30:02
Коментар: Всеки ден виждаме деца изскачащи отвсякъде на уличното платно. За съжаление понякога инцидентите са фатални. Никой ли няма да въведе поне няколко часа за безопасност на движението? Става въпрос за живота на децата, в буквален смисъл.
Две жалби в съда срещу забраната за автомобили в Морската градина
2019-09-17 13:27:10
Коментар: Община Варна много отдавна не се грижи за гражданите си, а за определени бизнес интереси. Вместо да се облагородява и разраства градът с нови паркове и широки булеварди , се прави точно обратното - всяко парцелче става кооперация. Застрояването е достигнало чудовищни размери и гъстота, изникват архитектурни извращения и няма обща визия за развитие. Жалко че толкова красив град като Варна пострада така лошо от шепа продажни управници - почти всички от Общината.
Свалиха Сънчо от ефира на БНТ 1
2019-09-17 13:19:08
Коментар: Голяма деградация на БНТ, да свалят емблематични предавания, нямам думи.
"Таен клиент" ще тества обслужването на администрациите в страната
2019-09-17 10:31:30
Коментар: Аз и като явен клиент ги тествам и пак не съм доволен. Във всяка администрация е едно и също- стая с едни лелки (дори да са млади хора са с мисленето на лелки) и за каквото и да отидеш почти винаги не е за тях. Все се оказва че точно този документ не ти трябва , а ти трябва друг по образец и т.н. Правят всичко възможно да НЕ свършат работа , за да не се разбере колко са некомпетентни.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook