Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на MMB

«12345»

Прабългарско селище "ФАНАГОРИЯ"
2012-08-10 16:51:46
Коментар: Някои източници посочват Фанагория като столица на Стара Велика България. Може да е така, може и да не е така. Историята като нещо случило се в миналото би следвало да не се променя, но колкото и парадоксално да се получава - в нея има най-много и най-често промени. Да не говорим и за това, че никога не е напълно ясна.
Коментари по темата: 4      
Дизел и бензин тръгнаха нагоре
2012-07-09 08:35:22
Коментар: Цените на горивата не засягат само автомобилите, те са на последно място. Преди това цените вляят на редица нефтени продукти, на много видове масла и химически продукти. Цените се отразяват на алтернативния транспорт, било то морски въздушен релсов и т.н. Това от своя страна води до покачване цените на всички стоки, защото те се пренасят или търгуват. Още веднъж ще поскъпнат повечето хранителни стоки, защото селскостопанските машини се движат с гориво. Няма нещо, което да не поскъпва заедно с цената на петрола, но вие мислите за бензина на колите....
Холдинг Варна: Проектът “Алея Първа” не е проект за изграждане на квартал за богатите
2012-07-03 18:59:10
Коментар: Всички пишете едно и също, защо ли си губя времето. Може например да напише подкрепят долното мнение..? Или по-скоро става въпрос, че имате нужда малко да попсувате против... който може. В тази връзка явно псувате ТИМ, щото са най-известни и им преписваме всичко за което се сетим. Видях дискусията, която се формира с snoop doggy dogg. За негова информация бих искал да отбележа, че голямото бетонно здание под пътя за Галата НЕ Е на ТИМ или свързаните с тях фирми. То си е изцяло на Борислав Гуцанов и от него вече наистина няма никаква полза за обществото. ТИМ може да ги съдите и псувате, заради криминалното им минало, а не заради алея първа, стадиона и т.н. "Не искам на мен да ми е добре, а не него да му е зле", нали знаете, че има много истина в този израз, иначе нямаше да стане толкова популярен :) Живейте си живота както искате, аз съм разбрал в какво общество живея и скоро ще се дистанцирам от него като замина за Швеция. Ако остана и се опитам да направя нещо най-вероятно накрая ще бъда разпънат на кръст. Може да поразсъждавате над въпроса кое точно е робско мислене. Стефан Стамболов е направил изключително много за България, но как завърша живота си - нарязан на малки парченца. Продължавайте да се радвате на Бойко, на Костов и всякакви такива. От мен лек ден!
Холдинг Варна: Проектът “Алея Първа” не е проект за изграждане на квартал за богатите
2012-07-03 10:07:11
Коментар: Не случайно "българска работа" е станало нарицателно за... това, което правите. Какво ви вълнува дали и кой взима, и колко взима? Това, което пряко ни засяга като варненци е например: - ще имаме ли читав път и достъп на алея първа (мутрите направиха асфалта и паркингите, като последните са така разположени, че не се набиват на очи на никой) - ще имаме ли условия за почивка (еми споменахте рапонги, там има успоредки, сянка, класно заведение, плажен волейбол, както и просто плаж, където да си легнеш без да плащаш нищо, и без да ползваш удобства) - ще имаме ли сфлачище, което при всяка буря отнася част от морската градина (ската се укрепва ефективно) ПП тук може да се отбележи, че щом държавата е продала плажа до ската на ТИМ, то следва те да си го укрепват, а не държавата, но.. това да ни е проблема в България. Обикновено проблема е, че никъде нищо не се прави, не се подобрява или обновява. Относно десетките хотели, които сме щели да "чистим" - за сега няма нито един на първа алея. Та отново ви питам: По какъв начин ви влиза в работата кой и дали взима пари? И преди някой да е питал - не, аз не получавам нищо от техните проекти. Аз съм просто един варненец.

«12345»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook