Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vesso

«123456789»

НАТО знае как да победи Русия в Крим и Калининград
2018-12-05 14:07:29
Коментар: Тази новина ще участва в състезанието 'Безмислица на месеца'. Редакторите, Вие четете ли какво пишете, и дали има някакъв смисъл въобще?
Една печка на твърдо гориво замърсява, колкото 18 дизелови автомобила
2018-12-04 11:10:35
Коментар: А колко замърсява един автомобил без катализатор или без DPF? Всеки втори автомобил у нас не отговаря на класа си екологичност, да не кажа, че повечето сигурно не могат да се впишат в никакъв клас екологичност. Само погледнете в едно колона коли, какви неща излизат от ауспусите, особено на дизеларките. А това е елементарно за контрол - тенически преглед, ама истински - данък мпс обвързан с резултата - под клас 3,4,5, който се прецени - спиране от движение на неотговарящите и рязко качеството на въздуха ще се промени само след година.
Подари ли Слави шоуто на Бойко?
2018-11-23 10:21:08
Коментар: Хайде стига с тоя Слави, все едно всички са вярвали в него, че ще е коректив, опозиция и т.н. Ако някой е вярвал, че точно пък той може да е безкористен и да работи за общото благо, или бързо забравя, или никога не е стоплял за какво става въпрос. И в двата случая народа си заслужава управляващите!
Работата по уличните ремонти във Варна ще продължи и през зимата
2018-11-22 17:00:07
Коментар: Много интересно, в северните страни, също във високо-планинските райони, както и по други места с доста по труден от нашият климат, как хората леят бетон, как полагат асфалт и въобще как работят, без да чакат "нужните метеорологични условия". И отделно, как един междуселски път в Швеция например изкарва в пъти повече от нашите прехвалени нови улици и булеварди?
Технически университет - Варна излезе с позиция по повод смяната на ректора
2018-11-09 11:24:36
Коментар: Какъв е този ферман, кой ще седне да го чете това нещо? За всички е ясно, че професорите Василев, Фархи, Минчев и останалата паплач, която се опитва да се домогне до блажния пост ректор на ТУ, са един дол дренки - компрометирани и без необходимите качества да водят цял унивеситет, също както и една не малка част от самите преподаватели в посоченият унивеситет. Не случайно преди години, да кажем 15 години назад, баретите идваха по-често в университета от повечето студенти.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook