Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bogo

«123456789»

Строги забрани на руснаци да летуват у нас
2015-03-23 15:38:00
Коментар: Относно'' непремерените изказвания'' на някой политици надявам се сега да намерят заместител на руските туристи ,защото нали на всички е ясно че и в добри години за туристическия ни сезон пак имахме нужда от заеми а сега просто не ми се мисли. Ако не се лъжа когато влизахме в ЕС ни дадоха основно направление за икономиката -ЗЕМЕДЕЛИЕ и ТУРИЗЪМ ,не знам за Земеделието ни може да е ''цветущо '' и колко внася в хазната но ако има някой запознат да каже Туризма колко внася и какви ще са последствията .
В Китай построиха небостъргач за 19 дни
2015-03-13 11:38:30
Коментар: Напълно съм съгласен с Haus преди години поне имахме някакво прилично въоръжение после ни заставиха да си унищожим каквото имаме, и сега си останахме с 3 самолета и пародия на армия. Така на всички им е ясно ,че само да си помислим да се опънем на НАТО или на ЕС я някоя цветна революция ,я някой конфликтче в област с смесено население може да ни се спретне а ние сме си като разграден двор, армия примерно като турската само да им ''свирнат '' и за 3 дни ще са ни оправили както си искат.
Русия прекрати окончателно участието си в ключов договор за оръжията в Европа
2015-03-11 14:01:19
Коментар: Flame същото се отнася и за НАТО то не бяха ''миротворчески '' мисии последните няколко години то не бяха терористически заплахи и винаги се стигаше до едно унищожаване на един куп оръжия и боеприпаси върху определена държава
Чакат тежко лято и ниски заплати в курортите край Варна
2015-03-06 08:57:36
Коментар: Аз препоръчвам господата преди да говорят за по ниски заплати да видят първо как ще мине набирането на квалифицирана работна ръка ,защото колкото човека познавам работили в тази сфера и владеещи чужди езици са вече в чужбина и да не останат ''приятно'' изненадани това лято.
Кой го уби. И какво се променя
2015-03-02 05:40:03
Коментар: Добре според последните статистически данни рейтинга на ПУТИН е над 70% за какво му е да се занимава с НЕМЦОВ след като му беше толкова удобен (с тези близки отношения с властите в КИЕВ които може би над 90% руснаците ги обвиняват за случващото се в източна УКРАЙНА )НЕМЦОВ и останалата част от опозицията поне за сега нямаха никакъв шанс.

«123456789»

VIP
Курсове по Растениевъдство,Животновъство,Растителна защита
Изпити за млади фермери и земеделски стопани.Обучение и курсове Център за професионално обучение към "Виктория ПМ" ЕООД - провежда обучения в присъствена или в дистанционна форма по: 1.Пчеларство-150...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook