Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на plamenps

«1234»

Навършват се 68 години от деветосептемврийския преврат
2012-09-09 10:48:05
Коментар: Да, наистина се радвахме на такива неща като видео, стоки от кореком, дрехи, дънки...Но сега когато на нашите деца не им липсват тези неща, дали са щастливи, дали ще живеят по-добре. Истината е , че както туземците са се радвали на стъкалца и гвоздеи, докато чуждите заевоеватели са им взимали замята, историята и живота, така стана и с нас след като падна 'омразния' режим. В стремежа си да бъдем по-различни от другите станахме жертва на капитализма. Сега не ни остана нищо освен земята да си продадем за евро, че да станем ратаи на демократичните евроатлантически ценности.
Засилени проверки за използване на колани на задните седалки на колите
2012-09-08 12:24:40
Коментар: Тия детски седалки са пълен боклук.Никаква полза от тях само дето плащаме сума ти пари и то на кого - на италиансли, германски и други производители на "качествени детски седалки". Ето по този начин ние никога няма да се оправим от каквато и да била криза, а те винаги ще са добре
Паметник на българо-съветската дружба
2012-09-08 12:15:10
Коментар: Дори и грешно това е част от нашата история. А това, че сега сме пак в един съюз, не е ли грешно?Всичките ни национални катастрофи като се почне от Берлинския договор, са защото сме били със запада, и по-точно Германия. От сегашната криза най-много ние ще пострадаме защото най-много им вярваме.
Молове удавници
2012-08-30 09:24:25
Коментар: Скоро бездомниците ще има къде да се приютяват. Пък и тези, които 'инвестираха' си изпраха парите
Жертвите на масовото убийство в Дарая са над 400
2012-08-30 09:09:22
Коментар: Значи само силите на Асад убиват цивилни защото са някакви садисти и изроди. Както правеха и силита на Кадафи - убиваха собствения си народ. Когато нашите турци укрепнат и започнат да се опитват да присъединят част от България към родната турция, както стана например в Косово, ще се окаже, че нашите военни или въобще правителството убиват мирни граждани, цивилни. Тогава кой ли ще ни оправдае. Май по-добре вместо да убиваме собствените си мирни цивилни направо да се присъединим към турция, нали сме тяхна провинция - БУЛГАРИСТАН.

«1234»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook