Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на AleKo

«12»

Заковават цената на топлата вода
2013-08-22 17:04:47
Коментар: През зимата Далкия начислява за топла вода 2 пъти по-малко енергия за 1 куб. м отколкото през лятото. Това лесно се установява кото погледнете топломера през летния период и показанията на водомера за топла вода. Като се вземе в предвид, че в цената на топла вода е включена и цената на водата и канала, излиза, че тези които не ползват тола вода плащат като балъци! Решението е топломери за топлата вода. Тогава ще лъснат измамите за така наречената сградна инсталация, която е завишена в пъти!!!
БСП поискаха национализация на ЕРП-тата
2013-02-11 09:53:59
Коментар: Топлофикациите?! Защото чст от цената на тока е от т.н. кооагрегация - помощ за топлофикациите дето с котлите си произвеждат ток вместо топло.......
С 12% по-високи са сметките за парно във Варна
2013-01-16 21:15:44
Коментар: Определените цени на топлата вода, които нямат нищо общо с фактическите, т.е. отчита се 2.5 пъти по-ниска енергия за затопляне на 1 куб. м студена вода, значително увеличава енергията за отопление, като същевременно изкривява и картината с енергията за сградна инсталация. Ако се калкулира точната енергия за топла вода ( по показание на топломера и на водомера през лятото) ще се види, че енергията за сградна инсталация достига до 80-85%, което изисква топлофикация да се преразгледа данните за сградите (по закон!!) ползваш не ползваш - плащаш - съвсем по социалистически.
Симеонова: По-високи детски добавки за по-бедните семейства, но след обществен дебат
2013-01-08 15:53:10
Коментар: Мисля си, че е необходим точно обратен на този подход! За да не се превърнем в люпилня на млади "плевелчета", чиито семейства правят деца за да се сдобиват на някакви доходи, без да се интересуват за бъдещето им, трябва на такива "семейства децата да бъдат отнемани и давани в приемни семейства за отглеждане (или в държавни учреждения, когато се съзьдадат такива с добри условия. На тези приемни родители трябва да се оказва необходимата помощ. Крайно време е да се прилагат законите в държавата ни. Какво значи 12 гидишно дете да роди, къде е бащата, който го е правил и защо не е в затвора след като е имал полов акт с малолетна, непълнолетна и т.н. Определено политиката на всички управляващи е да запазва циганския си електорат като нарушава законите. Ще се оправим малко ако се въведе изборен образувателен ценз. Защо изборни права се придобиват на 18 години, защо можеш да станеш шофьор ако имаш средно образование, а неграмотни ще определят кой да ни управлява, при условие че образованието е задължително по конституция. Този вопъл на зам. министърката е нищо повече от предизборни упражнения и заиграване ц циганската "плевелна" същност.
Ресторантьори: Не е нужно с един закон да "убиваме" цяла индустрия
2012-03-16 09:54:47
Коментар: Мисля, че в условията на криза и когато парите не достигат, първото нещо, което трябва да направи мислещия човек е да намали неразумните си разходи, а най-първо - да спре да превръща малкото си пари в тютюнев дим. Затова стига смешен плач!

«12»

VIP
Апартамент за нощувки до ВИНС
Луксозен след основен ремонт, дизайнерски обзаведен апартамент . апартамент "Diliya Place" в центъра на град Варна, на метри от Икономическия университет и на 700 метра от брега на морето. Разполага...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.7 + 2.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook