Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Ricko

«151617181920212223»

Сидеров настоява Орешарски да освободи партийните назначения от БСП и ДПС
2013-06-17 17:49:07
Коментар: Относно Пеевски... 1/Близо 3 години и половина Герб се ползваха с абсолютен медиен комфорт по медиите на Пеевски 2/Пеевски при самото си влизане в парламента изведнъж стана най-яростния критик на Цветанов и го заплашваше с възмездие. 3/Хоп,Пеевски става шеф на Данс и се предполага,че Цветанов го чака възмездие. Целия тоя сценарий е скалъпен всъщност от Герб и Дпс.Идеята е правителството на Орешарски да падне заради избора на Пеевски и Борисов да се появи на бял кон,за да спаси страната. Ха сега си припомнете за 3 години и половина управление на Герб- имаше ли някой разследван от ДПС ...?Сценария ясен ли ви е вече...:)
Сидеров настоява Орешарски да освободи партийните назначения от БСП и ДПС
2013-06-17 17:24:30
Коментар: бат Генчо,нито съм платен,нито съм зле,а ти си поредния наивник,който нищо не разбира от политика,но се пъне да коментира по форумите! Днес на протеста за пореден път няма да протестирате пред централата на Герб,но вземете хубавичко разгледайте субектите,които ще крещят най-отпред пред централата на Атака...:)Току виж нещо ви присветне кой точно ви манипулира за мръсните си игрички и коя партия ви използва за личните си цели.
На живо в снимки: Варненци трети ден на протест
2013-06-17 11:56:40
Коментар: От днес: "Райчев заяви, че на хора от неговото движение от ГЕРБ са предлагали пари, за да участват в протестите. "По 40 лева са давали за включване в народното недоволство. Били организирани по 14 - 20 рейса, за да пътуват за столицата". Той намекна, че става дума за граждани от Монтанско. “Забележете, че не се протестира пред централата на ГЕРБ, а пред всички други”, подчерта той. “Аз съм против Делян Пеевски, но не искам оставката на кабинета на Орешарски, защото икономически не е добре, каза още Райчев." Аз като разправям,че Герб съставляват голямата част от тоя протест и затова той не е "граждански"...:)
На живо в снимки: Варненци трети ден на протест
2013-06-16 21:50:00
Коментар: merypoup,нищо не казваш за това колко ви е "граждански" протеста...Хайде тръгнете утре към централата на Герб и да видим дали няма да оредеете наполвина.Искате нов изборен закон,а него последно го промениха именно Герб и така го промениха,че обслужва личните им интереси. Атака си имат много неща за вършене-сигурен съм,че не знаеш,че Сидеров оня ден предложи партийните субсидии да отпаднат,но повечето хора изобщо не са разбрали,защото големите медии това не го отразиха изобщо. Сидеров спря Герб към властта,а правителството на БСП и ДПС е силно зависимо от решенията на Атака и как тя ще гласува.Точно затова и е цялата тая помия по Атака.
На живо в снимки: Варненци трети ден на протест
2013-06-16 20:57:15
Коментар: merypoup,ако протеста беше изцяло граждански щяхте да протестирате и пред централата на Герб.Това не се случва,защото голяма част от протестиращите са привърженици именно на Герб! А Атака ще реагира утре срещу назначенията на ДПС.Щяхте да го знаете ако интересите ви към политиката не се изчерпваха,с това което чувате по платените медии:)

«151617181920212223»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook