Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Кептън

«8910111213141516»

Губим стотици милиони заради липсата на регламент за нарязване на кораби за скрап
2013-03-19 22:50:51
Коментар: Защо никой не обяснява, че рязането на кораби съвсем не е толкова просто, както изглежда отстрани? Първо, масогабаритните размери на отрязъците трябва да съответстват на изискванията на приемните отвори на съответните доменни пещи. Второ, на самите елементи от скраба е необходимо да се изпълни предварителна сепарация (отделяне и разпределение по еднородни вещества) и очистване от вредни примеси, като азбест, живак и живачни съединения и др. Трето, рязането на кораби се приема за рискова дейност, която при неспазване на необходимите технологии води до опасни до катастрофални замърсявания на околната среда и т.н. Рязането на кораби е и твърде шумна дейност и т.н.
Лютви Местан: Кризата в управлението на Варна няма да приключи само с отстраняването на Кирил Йорданов
2013-03-11 00:34:04
Коментар: Първо, госпожа Кунева, Второ, господин Местан - Кой ще бъде следващия, ама да се покаже ..., не да се крият в 5-звездни хотели и в тесни свои кръгове, покажете се пред хората за които са предназначени думите Ви ... да видим дали гладните вялват на оядените?
Президентът Росен Плевнелиев: Еврото е твърде голямо постижение, за да го провалим
2013-03-10 16:31:29
Коментар: Чудесно е се завързването ни за еврото, само дето количеството на завързаните български пари е твърде малко за послещане на разходите, ... а иначе защо заради ура-а-а патриотизма сме готови дори да го подкрепим, като работим в съответните западни евро-държави
Кунева с „31 неща, които ще променят нашия живот”
2013-03-10 15:51:26
Коментар: Първи политик - "За 800 дни България ще се оправи!" В действителност, си върна бащините имоти, така че половин Бългапия се оказа негова лична собственост. Именно за тази България е говорил човека, че ще се оправи, ама ние не сме го разбрали добре. Втори политик - В програмата на нашата партия е записано, че след 4 години българите ще живеят по-добре, отколкото сега. В действителност, мно-о-ого малка част от българите се замогнаха и имат увеличение на спестяванията си, дори предимно зад граница... По този показател, едва ли България е имала повече милионери, ... на самият партиен вожд си замина, тъй като останалите хора просто мизерстват .... Трети политик - "Нови и нови обещания, а Вие вярвате ли й ...?"
Росен Плевнелиев: Ще се радвам, ако гражданската енергия по улиците на България, доведе до подобрение
2013-03-10 15:39:46
Коментар: Прекрасно е, но е твърде малко само да подкрепя протестите. Да се замисли реално какво може да направи, а не само да се възхищава на будната гражданска съвест, защото твърде трудно би могло отново да се приспи ... Хората няма как отново да заспят в страната на чудесата (wonderland)...

«8910111213141516»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook