Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Advisor

«123456789»

Слаб интерес към програмата за саниране на жилища във Варна
2014-03-26 15:24:25
Коментар: Ако толкова много желаят успеха служителите на държавата, ако толкова са се затъжили за населението моето предложение към тях е : за саниране на една панелка грубо ако е по 2000 лв на апартамент, свързват се с домуправителите и им казват от нас имате по 1500 лв , съберете по 500 лв и ни се обадете като сте готови да пратим да я санират. Документацията да си я набавят по служебен път.
Слаб интерес към програмата за саниране на жилища във Варна
2014-03-26 15:13:29
Коментар: интереса както пише в статията е бил голям, но след като разбрали много добре за какво става дума и резултата по програмата е нулев. Какво има да се чудят, проблема явно не е в хората желаещи саниране. Едното условие което веднага отказва хората е задължителния кредит , имаш нямаш пари това е положението - теглиш кредит. После документация одобрения и още и още ... а реално ако имаш парите грубо за по 25 лв/м2 за 1 седмица ти санирват жилището, няма такси за документи лихви за кредити и можеш да си избираш строители каквито пожелаеш, но както под мен писа колегата - как инак ще има пари под масата ако всичко е просто.
Започва пререгистрацията на неприетите деца във варненските ясли
2013-12-02 19:35:48
Коментар: отново до колкото разбирам няма да бъде изнесен списък на всички регистрирани :) както бе до момента да не бъде ясно има ли незаети номера :) Толкова ли е трудно - списък от 1 до 99999 и срещу всеки номер три имена :) веднъж изнесен няма да се знае дали някой не си го е запаметил и при евентуална подмяна на имената да вдигне шум по медиите... Все пак прави се някаква промяна да се надяваме за добро.
Община Варна ще строи социални жилища, кани гражданите на обществено обсъждане
2013-11-26 09:36:04
Коментар: Дано от общината ви прочетат коментарите и се вслушат в тях. Само че от тая поръчка най-вероятно ще хлътнат едни пари в нечий джоб и мнението на хората едва ли ги вълнува макар да пишат обратното.Жалко за детската градина и района , там до канала ще правят още една циганска махала. Като се сетя от другата страна какви къщички има построени как ще си паснат с комшиите.
Собственици на имоти в Морската градина окупираха общината (обновена)
2013-11-18 19:24:03
Коментар: понякога колкото и да си богат , трябва да може да преценяваш кое във времето е правилно и кое не. Да са мислили тарикатите като са се натискали да живеят в морската градина. Дзен едва ли ще поумнееш от коментара ми , но трябва да знаеш, че няма такова право всеки да си стига до имота както прецени. Понякога (в България особено рядко) има и забрани.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.9 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook