Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на teodor yanchev

«2345678910»

Производителите на зелена енергия са против изключването на 40% от фотоволтаиците
2013-03-28 07:11:19
Коментар: сега се сетих викторе понеже исках и аз да поставям панели и схте ти кажа колко е инвестицията за 20 киловата на час 50000 евро с монтажа , но да ти кажа сега понеже мислиш че са мн пари виж само колко се изкарват както ти писах по горе 20 киловата за 4ас а за да добиеш представа едно домакинство харчи на ден около 40 киловата, това е инвастиция за 50000 евро а един само един ветрогенератор поставянето му е около 1800000 , но но вади мегаватове не киловати .затова не се учудвай че светело там .
Производителите на зелена енергия са против изключването на 40% от фотоволтаиците
2013-03-28 07:04:53
Коментар: Викторе панелите които си видял са нищо в сравнение с ветрогенераторите на депутаи олигарси мафиози които с помоща на държавни лица стават монополисти .Ще ти кажа как.В врозоната се взе решение до края на 2017 год , в БГ да има зеленаенергия около 17%, но наще видияха в това решение условие за изкарване на мн пари и построиха не 17 % до 2017 год. а 40 % и то вече са в обръщение с което държавата се задължава да го изкупи и то на цена дологоре 8 пъти по висока от тец или аец за да ви стане по ясно от вец цената е от 5 до 7стотинки на еденица а от зелена енергия е от 34 до около40 ст с което тя (държавата) се задължава да го изкупи ако не ще бъде съдена с което с 100% ще загуби и кой ще палща неустойки и пр, пак ние . това се отнася само за производители на зел. енер..А щосе отнася до ерп-тата за тях въобще да не ви пълнят главата с глупости,че ако ги сритаме и разтрогнем договори ще плащаме мн пари не е така при един договор има две или повече страни нали така когато едната страна наръши клауза по договора др старана има моментално право ако желае да разтрогне договора и да подведе под отговорност този който е нарушил .С това искам да ви кажа ,че не само няма да плащаме нищо а отделно държавата може да съди ерп -тата.
Започна събарянето на ресторант "Буната"
2013-03-28 00:10:23
Коментар: Алчноста няма граници,а що се отнася дали е било рентабилно и конкурентно способно нали знаете барака да има с 5 човека тр. да нЯма нека тези 5 да седнат в Рапонги а искам да попитам Рапонги и вс. като него закони ли са? Ами иня грозния кораб дето е на пясъка законен ли е ? Варненци стягайте се, ще се води битка несе предавайте и не падайте духом искат да ни покажат, че са мн. силни и че такива като протест и самозапалвания не им минават. Наглост до безбожие!
Кирил Йорданов: Варна попадна в главоломна низходяща спирала
2013-03-27 07:00:47
Коментар: Ехеееее,немога да повярвам, че може да има хора,които да защитават този идиот и подобните му,дори и син да му бях небих го защитил, ама това е наглост и ние чакаме нещо да се промени.Че сам бил гласувал за него и какво тр да го подкрепям докрай ли? аз лично не гласувах за него, но семействотому гласува за него по партийна причина ,а не щото е съвестен. Да си ходи и несамо това да му се вземе всичко ама всичко и затвор на него и подобните му.
Събарят крайбрежен ресторант "Буната"
2013-03-26 08:02:12
Коментар: всичко тр да се опразни а незнам на кой е и не ме интересува възможно е да е на конкуренция на тим ама нали има един ресторант в началото на морската на самия пясък е той със сигурност е на тим и е грозен натова отгоре вс. под ножа тр даже и да не се влиза с коли от басейна до пикадилипарк

«2345678910»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook