Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Жана Илиева

«1234»

Вълчев възложи проучване заради високите цени на новите учебници
2018-09-28 18:31:10
Коментар: Голям рев се реве от всички, че учебниците са тежки, но никой не предприема мерки да се произвеждат на по-лека и по евтина хартия. Освен това, кой може да ми обясни икономическата ефективност и учебната ефективност от различния големини на учебниците и учебните помагала, дори на едно и също издателство. Като има разлика 2-5 мм във височината на различните учебни помагала по-умни ли стават децата. Голяма сага за родителите е да намерят подходящите подвързии. Луксозната хартия тежи повече от рециклираната или вестникарска хартия. Освен това с издаването на „нови“ учебници, авторските колективи се гушат за кой ли път. Как не може да се реши проблема с учебната програма веднъж за винаги, а сега кой какво сънувал, дайте да променяме. Глупостите край нямат…
Новата фасада на Младежки дом във Варна става все по-мръсна и отблъскваща
2018-09-12 14:09:09
Коментар: Във Варна се харчат едни пари безконтролно, за разни щуротии, като тази безмислена фасада, която трябва все някой да я поддържа. Като фонтана до операта, пеещ ли е смеещ ли е, никой не знае. Някой наскоро обясняваше как бил много сложна система и трудно се поддържа. Вместо всички глупости който се сътвориха в града и въобще не са функционални, господин кмете, защо със същите тези пари не ни оправите тротоарите из града.
Шофьор от градския транспорт блъсна майка с детска количка
2018-09-04 18:04:31
Коментар: Какво им става на шофьорите ли? Ами тази пешеходка с детската количка защо е на пътната платно? И то в натоварен участък с ремонти. Вероятно не може да мине под подлеза на базар Левски. Ами другия шофьор? И той в натоварен трафик. Шофьорите ли са виновни.
Сакскобургготски: Заслужил ли съм да ме лишат от моя дом?
2018-09-03 16:13:52
Коментар: Как да те нарека цар, бе господин Сакскобургготски, когато при твоето управление завлече държавата и никой не видя нищо хубаво, който няма собствен дом живее на квартира. Това е толкова естествено. Ана тебе ти върнаха частните вили. Да, ама са на село! А той горкият иска да е в София, иска да осъществи детските си мечти за дворец. Да, ама не си го заслужил. И освен това цяла Европа те видя, колко си некадърен държавник.
Сакскобургготски: Колко би било грозно да ме принудят към второ изгнание
2018-08-28 17:12:20
Коментар: Симеончо! Кълнеш се мойто момче, че си българин, но позволи внука ти да се казва Хасан.

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook