Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на miron

«1234»

По 3000лв на ромче от Варна за да се върне в клас
2012-12-17 23:20:36
Коментар: Много добри предложения давате.Показан успех-ето ти стипендия.Както е за всеки от нас....Като че ли умишлено ги галят циганите.На някой пък може да му е удобно българите да се трепят и всеки 4-ти да е бил хоспитализиран за 2012,а циганите след 40-50 години да са мнозинство.Е,тогава му мислете.Дай им 5 лв. и си имаш държава.На СТОТИЦИ ГОДИНИ при това.Ама историята е само книга.Ние ще продължаваме само да си чешем езиците на маса,а реална промяна няма и няма да има...стадо овце - българи,цигани,румънци....стадо овце.Срамота за тези,които са били достойни да се наричат българи и патриоти с постъпките си.Днес са само спомен.Никой от вас всичките,и аз с вас,не става за нищо.Приемете го и това е.Всички сме еднакви.Гнил народ!Без бъдеще,забравил миналото си.Хора без общо минало са само маса,а не народ.
До 500 лв. глоба за хранене на бездомно куче във Варна, погнаха и осиновителите
2012-11-23 09:37:50
Коментар: Това е абсурдно! Първо - няма разлика между котки и кучета.И двете са животинки и заслужават хуманно отношение.Дайте да уморим кучетата от глад,пък после да се чудим защо са озлобени.Има достатъчно начини за решаване на проблема,които също не са хуманни,но са еднократни и не включват умиране от глад.
Специалисти се обявяват против раждането в домашни условия
2012-11-22 11:28:40
Коментар: Риска при раждане в домашни условия безспорно е по-голям.По тази тема няма спор.Но къде остава въпроса за това какво се случва с бебето,най-вече какви ваксини се правят.Аз категорично отказвам да ваксинирам детето си с целия набор от задължителни ваксини.Не едно и две изследвания категорично доказват вредите от задължителните ваксини
Кафе-машините във Варна без връзка с НАП
2012-11-01 14:32:42
Коментар: Няма какво да давате акъл! Как да не чакаме последния момент,като до 31 октомври от комисията за консултации за вендинг апаратите ми вдигаха рамене.Жената сама казва,че нищо не знаят.И да стане като с Ет-овете и цигарите - ти първо плати,пък после ще го отменят,защото няма никаква законова база!Защо ми е 2ри касов апарат?Не може ли да е плаща годишен лиценз и да ни е мирна главата на всички.
Нова мода! Стихия и Тимъти вместо Янка и Данчо
2012-05-01 20:14:23
Коментар: Да кръстиш детето си е една от привилегиите на родителите.Тяхно е и правото да избират имената.И няма лошо да има одерни имена,не може всеки да е Петър,Иван,Стефан,Мария и т.н.

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
4.0 + 3.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook