Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Piper

«5678910111213»

Почина Пламен Горанов, организмът му развил инфекция
2013-03-04 13:09:34
Коментар: Искрени съболезнования и нека го помним, за да не е напразна саможертвата му!!
Омбудсманът се среща с варненските протестиращи
2013-03-01 12:43:32
Коментар: За мен е чест Варна да бъде представлявана от омбудсмана. Имаме нужда от представителна личност като него. Това в само в наш плюс, че имаме такъв човек в наша подкрепа. Той ще може да обобщи по най-добрия начин исканията ни. Въпроса е да го захранваме с такива. Всеки който има що годе ясно мнение или искане да го отправи към него на официалния му сайт. А ето и мейла му : priemna@ombudsman.bg
Протестиращите готвят правителство в сянка
2013-02-27 12:14:06
Коментар: Ето пък моето предложение за решение на настоящата политическа криза. Аз бих го формулирал така – Искам правителството и парламента да станат народни слуги, чрез промяна на тежестта на институциите. Крайно време е да започнат да ни служат, защото затова ги избираме. Факта че сега групата на ГЕРБ, бидейки мнозинство представлява волята на суверена и би трябвало именно то да отстрани Б. Борисов от власт т.е. да му поиска оставката, граничи с фантазия. Показва колко фантасмагорична и неефективна е подредбата на политическата ни система, която има претенцията както и всеки политик хванал кокала за безалтернативност. Алтернатива винаги има просто трябва да си отворим по-широко очите за да я видим. Според мен имаме нужда от посредник между суверена–народа и слугата–правителството. Правителството и за миг не трябва да се остави да си помисля, че негова е волята за държавните дела. Както вилицата ни служи да се храним с нея, а не тя да отнася 10% от порцията най-малко, така правителството да изпълнява държавните работи и постоянно да му се набива канчето при несправяне. Просто нещата не са подредени правилно. Имаме нужда от нова подредба. Нека си има парламент, нека да гласуваме за НАРОДНИТЕ СЛУГИ, но да им отнемем правото да ни управляват. Не трябва да има никакъв КОКАЛ, че всички озверяват при наличието му. КОКАЛ-а да бъде заменен от прозрачни правила. . Когато суверена не е доволен от кое да е действие на слугата си, да може да предизвика обсъждане на проблема пред посредника и да се даде коригиращо указание, ако е нужно. Нашата сегашна политическа система е неподходяща за българските условия. Тя е податлива на корупция и безотговорност. Знам, че всичко това звучи утопично, но настоящето ни е просто трагично.... Сега преди новите избори е момента да предложим на участниците в тях доброволно да приемат новата схема.
Павел Димитров: ГЕРБ да се разграничи от кмета, а той да подаде незабавно оставка
2013-02-26 16:36:51
Коментар: Те не са от лекуващите и не знаят детайли, но чакат желаещи да помогнат.
Павел Димитров: ГЕРБ да се разграничи от кмета, а той да подаде незабавно оставка
2013-02-26 16:01:59
Коментар: Все пак е правилна постъпката на ГЕРБ, не че им симпатизирам, но щом за всички е видно, че кмета не става, по-добре да се разграничат от него. Да се види кой кого подкрепя !!! Аз подкрепям АКЦИЯТА ПО НАБИРАНЕ НА КРЪВ за Пламен. Аз днеска дарих. Досега не бях давал кръв. Имаше момчета от Сливен даже. Доколкото знам днес и в София има обявена капания за даряване на кръв за Пламен. Да предам покана от сестрите в кръвния център !!! Стана въпрос, че Пламен е бил приятел с Петьо сина на Ив. Петров - от организаторите на протестите в началото, та го поканиха и него. Петьо не е идвал казаха. Предайте му поздрави, че го чакаме и него да дари кръв !!! Нека всеки, който има време и желание да прояви съпричастност.

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.6 + 2.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook