Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Piper

«101112131415»

ГДБОП пресече захарна схема за милиони на територията на Варна и още 10 града
2012-12-12 16:19:38
Коментар: аре на бас, че Гриша Ганчев е измислил тази схема. Нали той контролира всичката захар в Б-ия. Зрънце не отпуска гювеч ама точи ДДС ненаситника.
Властта отвори чувала за Коледа
2012-12-12 16:13:58
Коментар: Все пак е хубаво да се дават пари. Нали е ясно, че винаги ще има недоволни. Важното е да се обичаме ама не е хубаво да има гладни. Що немотия се е ширнала ум да ти зайде..
Венета Марковска щяла да си търси правата по съдебен ред
2012-11-15 16:09:06
Коментар: Голям майтап !!! Да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли?! Женицата си е права за себе си. Че кой пуска кокъла току така. Нека да мълчат политиците, защото всички те са по-големи боклуци от нея. На никой не му пука, че ей така зачеркват името и съдбата на женицата. Та нали всички от ГЕРБ гласуваха за нея. Ква стана тя сеа. Пак си измиват ръцете с независимите. Искра Фидосова много я защитаваше в началото и сега млъкна. На Бойко като му пуснаха телефонния запис ко стана. Мишо бирата умря в хотел. С какъв аршин той мери своя резил, че съди другите. Да си помисли за блудницата, която Исус Христос не осъжда.
Милионерски жени на опашка за детски
2012-11-13 10:56:10
Коментар: И на мен не ми хареса статията. Има го елемента да се нахъсат хората едни срещу други. Нас ни мачка държавата ни и няма защо да се дъвчем един друг. Държавата е най-големия рекетьор. Поставения проблем е факт безспорно, но на нас хората ни е криво дори когато вали. Който има конкретна информация да пуска сигнал и толкоз. Няма какво да се дебатира повече. Стига с тези изкуствени разделителни линии
11,5% безработица у нас за третото тримесечие
2012-11-05 15:48:56
Коментар: много проценти, много коефициенти, а на безработицата всички ние сме бъдещи клиенти... Всички тия подобрения ми изглеждат изсмукани от пръстите. Истината е, че нямаме стабилно производство. Щом държавата е най-големия работодател за ко си говорим. Има да гоним не американците, а ще дишаме праха и на румънците дори. Като вървяха новините за Дунав мост 2 стана на въпрос, че в Калафат имат 2 или 3 предприятия с по 2-3 хил. работници. Къде сме ние? Ние във Варна нямаме такива предприятия, а камо ли във Видин да има. Та нали Жорж Ганчев палячото беше защитник на средната класа. Въпроса е, че държавата няма политика за изграждане на средна класа. Просто си изградиха олигарсите и само си подават топката един на друг. За средна класа няма място в милата ни татковина. Сори за дългия коментар.

«101112131415»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook