Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на randi

«123456789»

Варненец споделя страховете си от строежа на Южен поток
2013-11-20 15:16:12
Коментар: Абе, не е баш така Патриций, Верно е, но не съм напълно съгласен с тебе. Защото това правителство прави много недомислици и не се вслушва в гласа на народа. Спомнете си истерията с шистовия газ какво стана. Ревнахме и хоп Бойко сложи мораториум. Защо сега не стават нещата по този начин? Не е ли една нова форма на диктатура. Споням си и истерията с правителството на царя, как хората му се предовериха и от това само последици. Колко ни е къса паметта, уви. Сега е същото след това правителство ще има още последици, но сега ходят да "подкрепят" платени потдръжници. Ама докато има хора, които разсъждават по максимата: " След мен потоп" все така ще бъде. Така че в случая предлагам на човека единственото разумно решение в случая, а това е "ТЕРМИНАЛ 2" както и за всички, които могат. Пожелавам ви на добър час! А Булгаристан го оставете на циганите те ще се оправят. Успех!
Учителите влизат в списъка с регулирани професии
2013-11-20 09:03:03
Коментар: За Булгаристан може и такава министърка да трябва.
Изгониха дядото с понитата от зоопарка във Варна
2013-11-13 17:21:16
Коментар: Този човек го познавам от 20 години, а може и от повече когато разкарваше едно магаре на златните. Не е алчен човек, въпреки че има дарбата и усета да изкарва пари. Проблемите с конете идват от конкуренцията му, а това са циганите около него, които му подбиват цените и му крадат клиентите. Наистина не е регламентирана работата. Особено циганските коне, малката ми дъщеря я бяха нахапали бълхи от циганските коне, после разбрахме, че тези всъщност не са заедно с Йоргаки. Техните кончета бяха по-мръсни и буйни, но се усетихме много късно. Стана един скандал, направо цигания. Освен това е сложен казус. Но пък си има очарование да пояздят кончета децата пред зоокъта. Кончетата по принцип не са опасни, но разбира се, че има известен риск, все пак е животно, затова и човекът, който придружава конете трябва да е надежден. Дано да се уредят нещата законово.
Бивши казарми във „Владиславово” са предвидени за настаняване на бежанци
2013-11-12 20:51:36
Коментар: Само да вметна, за протокола. Не че имам нещо против, но имайте предвид, как те гледат на нас. За тях ние сме гяури неверници и техните задни мисли са, как да ни ислямизират. Първо ще се устроят, ще си намерят работа, бизнес, приятели. После ще започнат от нашите етнически турци, и накрая ще ни започнат и нас бавно, но сигигурно да ни "обработват". За да противостоим на тази духовна "Инвазия" трябва да се върнем към корените на нашето православие и изобщо християнски и морални ценности, иначе падението ни е неизбежно. Сами си вкарахме автогол, защото законите ни са либерални и всъщност нацията ни не е подготвена за това. Православието ни е твърде крехко и слабо за да се защити от това нашествие. Уви.
Бежанци бягат от лагерите и се насочват към Варна
2013-11-12 20:45:22
Коментар: Е, странна работа, уж не са сирийци а искат статут на бежанци? Като са от други националности да се водят емигранти и толкова. Нали си има закони за тези неща, нека да се спазват.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.6 + 2.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook