Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nikit0

«123»

Оранжев код във Варна
2012-12-19 12:04:30
Коментар: Абе гледам някои се правят на интересни и викат да ходим на училище. Извинявайте ама случайно повечето от нас, бащите и майките им немогат да ни закарат защото са на работа и нямат време, има и хора които па пешачката ходят също и хора които трябва от Девня да отидат в района на Спортна Зала. Това си е доста път. Това че вие сте с Коли и като отидете на работа ви е топло докато в нашето даскало са некви тъпи! Лятото пускат парно Зиме на Студ го караме. Според мен нищо няма да стане да ни пуснат 2-3 дена по рано :) Все пак по доста предмети учителите не изпитват и не правят контролни защотот ваканцията е близо ;)
Роми се опитаха да нарежат част от основите на Дунав мост и да ги предадат за скрап
2012-09-14 22:38:21
Коментар: Чух го по ТВ-то но не разбрах кой е бил.. само като чух че се опитали да вземат част от ЖЕЛЕЗЕН мост веднага се сетих! Цигани за желязо :Д
Електронните цигари също са вредни
2012-09-14 22:36:47
Коментар: Абе хора.. тези били вредни тея били по малко вредни.. ония харчели ети колко си а с ел се спетстявало.. стига с тея простотии ;) Най-добре е да не започвате да пушите или тези които пушат да се мъчат да ги откажат.. тогава няма да са спестени само 300 а и повече :) Всички цигари са вредни! За да се откажам мисля че трябва все повече и повече да се намаляват също и да се увеличава спорта.. аз лично от не съм пробвал цигара и не мисля да пробвам.. седях по цели дни на компа и реших че няма да я карам така.. почнах Фитнес 1-2 часа и Баскет 2-3 часа и в Даскало играя с приятели.. комп от +12 часа стана на 1 час да говоря с приятели и 2-3 часа да играя с тях :) просто докато спортуваш забравяш за компа и ти е по интересно.. а за цигарите мисля че пак би трябвало да става.. по не ги искаш и по не мислиш за тях! :)
Голяма част от Варна остава без вода до полунощ (до днес на обяд)
2012-05-09 07:19:23
Коментар: Всички викат да сме напълнили вода.. ние да не сме бабички дет по цял ден вкъщи на турски сериали? Наште на работа, Сестра ми имаше изпит а аз на даскало.. то няма никой вкъщи и как да напълним вода? Пък и те казаха 20 часа.. викам хубу ае 20, ся па 24 ядосах се и си викам утре ще стана рано се изкъпя ето ставам ся няма никаква вода :@ ееее тъпа работа! ако обещавате нещо спазвайте го!
Вторник - 18 октомври - неучебен ден във Варна
2011-10-17 20:06:00
Коментар: Джордж звънни на някой от университета и питай че иначе да не стане не отиваш в университета пък трябвало или отиваш пък няма и само се намокри ( разболя )

«123»

VIP
Курс Асансьорен техник І-ва,ІІ-ра,ІІІ-та степен
ЦПО Виктория-ПМ, организира курсове за Асансьорен техник І-ва , ІІ-ра, ІІІ- та степен. Необходими документи при кандидатстване: 1. Заявление по образец 2. Копие от диплома за завършено средно техническо...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook