Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на happymery

«123456789»

10 най-чести причини хората да не даряват кръв
2014-10-08 18:27:48
Коментар: Кръводаряването е хуманен акт! Не знам дали трябва да се заплаща, защото някои това им е работата, но поне трябва да има привилегии за кръводарителите при нужда за тях или техни близки. Едно време войниците в казармата бяха най-честите кръводарители, а сега като няма военна служба...;-)
За пръв път остават незаети места в детските градини на район „Приморски”
2014-10-02 16:30:43
Коментар: Местата сигурно са в кв. Виница и к.к."Златни пясъци", поради отдалеченото си разстояние. Район "Приморски" е голям, градините са отдалечени от най-заселените квартали "Левски" и "Чайка". Да си заведеш детето до Златните, да отидеш на работа и да си го вземеш, по-добре си вземи детегледачка! Информацията е поднесена некоректно!
Читателка: Докога ще се използват камиони за поливане в Морската градина?
2014-09-16 18:18:54
Коментар: Nestinarka, поливната система е капкова, а не пръскачки! Знаете ли, че гр.Обзор има такава в градинките си по тротоарите, по пътя за Бургас и обособената паркова част, в гр.Бяла също. Какво лошо има в това, нещата да бъдат както трябва? Парите които се дават за работната ръка и камионите могат да се инвестират в системата. Също нека се асфалтират повече алеи и да се поставят пейки, малко да се разтовари главната алея. Движението по която е именно както го описвате, но профучават пияни туристи и луди тинейджъри с тези триколки, които се отдават под наем, едновременно с велосипедисти и скейтъри.
Читателка: Докога ще се използват камиони за поливане в Морската градина?
2014-09-16 17:00:26
Коментар: Малоумен сте Вие! Защо да не се разкопае, то и без това алеите имат нужда от ремонт. Прави се веднъж! А като не искате да се копае да поливат сутринта между 7ч.и 9ч когато няма майки с деца или туристи. А не цял ден да се маркира дейност, за да си запълним работния ден, че да си вземем парите по програмата за заетост.
Подлез край Морската тормози майки с колички
2014-09-16 16:56:49
Коментар: До stigabe: Заливаме кметство "Приморски" със сигнали за този подлез вече 6-та година и нищо!!! Колко години са необходими? Този подлез от '90г. до сега е освежаван веднъж, без да са ремонтирани стълбите и съоръженията за майки с колички! А за финансовата част, да крадат пари има, но да се ремонтира няма. Хайде вече стига с тия оправдания, че нямало пари. Има и още ще се източва общината!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook