Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на unic

«123456789»

Чавдар Трифонов: Кметът на Варна трябва да съживи икономиката
2015-03-16 09:09:47
Коментар: Наистина звучи добре, ама всеки що годе грамотен българин знае как трябва да звучат предизборните лозунги. Питам аз обаче с тази подкрепа кой всъщност ще му даде пари за Варна. Тези дето режат тортата ги няма. Без пари всичко ще остане само добри пожелания. Няма ли подкрепата на силните партии нищо няма да се получи. Митко Николов затова успя в Бургас. И той като Чавдар е млад и инициативен, но зад гърба му са Герб. Без тях щеше да си остане само млад.
Започва изграждането на 16 километра велоалеи във Варна
2015-03-11 17:07:56
Коментар: Аспарухово пак го няма на картата на Варна. Да вземем и ние да се отделим като Аксаково......май ще е по-добре.
Предстои подписване на договор за строежа на социалния блока в „Аспарухово“
2015-01-29 10:33:27
Коментар: Аз защо не си спомням да съм попълвал такава анкета. Между другото нямам нищо против и на мен да ми построи общината едно безплатно жилище......Даже нека да са две, че да има и за децата.
Кметът на район Аспарухово: Най-трудни за почистване при обилен снеговалеж са вътрешните улици
2014-12-08 16:12:14
Коментар: Г-н кмете, докато се дават разрешителни за строеж на килограм, без осигурени паркоместа така ще е. Съсипахте хубавия квартал. Вземете малко се разходете из Аспарухово - гъз до гъз кооперации, а пред тях една върху друга коли. То не може пеша да се ходи, камо ли почистваща техника да влиза. Нали уж всяка новострояща се кооперация трабва да има подземен паркинг. Защо всички коли са по улиците- няма кой да им държи сметка. Пълно безхаберие в тази община. Важно е да се вземе рушвета, а че дебита на водата вече не стига и трафопостовете не издържат на допълнителното натоварване - кмета не го интересува.
Със светлинно регулиране се сдобиха 10 нови повдигнати пешеходни пътеки във Варна
2014-12-08 16:03:46
Коментар: В кв.Аспарухово нали сложиха такива "светулки" пред морска гимназия. Светиха не повече от седмица, а кой знае колко струват. Парите пак са платени, а издигнатите пътеки пак не светят и пак няма кой да търси отговорност за дадени пари за нещо, което не работи?????...............А и комисионите също са прибрани в джоба на някой от общината.

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook