Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Марин Маринов

«1234»

Eксперт: Румен Радев може да изгуби балотажа
2016-11-08 08:22:59
Коментар: Който и да дойде, е едно и също.Всички са подлоги на Мафията в България.Има няколко фамилии, които управляват страната ни.И почти нищо, не се решава от тези артисти, които са в парламента.На тези фамилии всичко им е продиктувано, от богаташи и олигарси на големите държави.А главната Мафия разпределяха благата в България е ТИМ. Те са си и най богати.Е как няма да са.... Като ни убиват, легално.Тровят и ни мачкат в буквалния смисъл на думата.А обикновените хорица, се заблуждават, че нещо Бойко, или Цецка или генерала Радев щяли да променят.Промяната ще дойде, но чак след около 10 години.Когато ТИМ станат МИТ, дребният бизнес в България се върне при обикновените хора.И когато един другиго, не се трових, по заръка на ТИМ.
Бойко Борисов: Ако загубим балотажа, отиваме на предсрочни избори (видео)
2016-11-08 08:03:16
Коментар: Незнам, който и да дойде, ще е човек, на Мафията в България ТИМ.Незнам комунисти или фашисти, които вече ги няма.Нл те са избивали хора, по политически подбуди.А Тимаджии, ни избиват, от алчност.По най долния начин тровейки ни.Със специалните си военни тактики и техники.Избиват хора със семейства, само и само, да им вземат залъка от устата.Не им стига, че взеха бизнеса на хората, че изкупиха толкова, земя.А ламтят за, още.Защо ни избиват Господа, Тимаджии.И как смеете да се наричате Армееици, като сте едни долнопробни убийци.Във вас нито чест, нито морал.Качества присъщи на военни хора.
Eксперт: Румен Радев може да изгуби балотажа
2016-11-08 07:23:11
Коментар: Топка, всичко се диктува от отвън.Всички са артисти.Мафията в България е една ТИМ или Армеец, как могат даже, да се нарекат така, като са едни обикновенно убийци.Те са хората, които крадът народа си....Те са хората, които избиват, народа си що легален начин, всичко и всеки им се кланя, институциите, полиции болници и т.н.Докато тези хора са живи, или на свобода , няма да има хубави дни за българския народ.Хора обслужващи чужди интереси, зсграбиха бизнеса на обикновените хора.Чрез фирми изкупуват земята ни.Изпращат паричките в чужбина, живеят си охолно, те и малка част от народа, която ни трови и разказва играта.И не на последно, убиват ни по най долния начин.Тимаджии, запомни ги, бивши спец войници, сега обикновенни хитри престъпници, с чедър от всякъде.Най богатите в България защо ли ?
Румен Радев срещу Цецка Цачева на балотажа (резултати)
2016-11-08 07:14:21
Коментар: Всички са хора на Мафията ТИМ. И Тимаджии са бивши военни, но сега са просто обикновенно богати, убийци, измикяри.Убиват обикновенно българин.Толкова алчни подли и зли хора, света, не познава.Който и да дойде, пак ще им се кланя.И една дума няма да обели, за издевателствата над български, граждани.Всичко в България е Мафия.Държавата на Мафията.
Румен Радев срещу Цецка Цачева на балотажа (резултати)
2016-11-07 20:35:40
Коментар: Варна ти сигурно, си на хранилка от Тимаджии и си поредния, продажен българин, който трови хора, посочени им от групировката ТИМ, за да осигури на себе си и семейството си малко, по охолен живот.Явно нямаш достатачно мозък, да си изработиш, парите по честен начин и си тимаджииска подлога.

«1234»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.4 + 2.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook