Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на YStoyanov

«5678910111213»

Ремонтират преасфалтирана улица във Варна
2019-03-20 09:10:46
Коментар: Точно.. Баба Тонка най-зряло е забелязала, че тази нелепа грешка ще бъде преобработена за сметка на изпълнителя виновник!.. Както и по целия централен площад настилката около шадравана.. Няколко пъти ги вадиха и ги пренареждаха за тяхна сметка.. От общината им правиха проверка на работата и няма ли качествено поставени ги връщаха пак и пак и пак.. Е 1/20 човека ли забелязва това което се прави добре, докато другите 19/20 действат както justjesus определя като свобода на словото.. От свобода на словото и действията се случват такива..
Ремонтират преасфалтирана улица във Варна
2019-03-19 21:13:35
Коментар: Ии преди да сте ме нарочили, че защитавам тяхните действия и решения понеже съм сигурен, че точно за това ще се хванете. За на моите грешки или на всеки друг вместо упреците ми към вас.. НЕ! Вия сте си перфектни и некога не грешите, освен онзи дето всеки път позволявал да му се бръкне в джобчето..
Ремонтират преасфалтирана улица във Варна
2019-03-19 21:09:19
Коментар: Другия пък оглед на тръбата с камера му звучало абсурдно.. Що за коментар думи нямам. Имаш ли понятие как се прави, как се случват нещата. Просто безпочвено си мрънкате тука. Трябва да премахнат опцията за коментиране на новините.. Като вестник си купуваш, четеш и не можеш да им мрънкаш безсмислено само на всеки който си е купил вестник.. Ей всеки път като реша да видя мненията на гражданите по тема си вдигам нервата с коментарите ви лапешки..
Ремонтират преасфалтирана улица във Варна
2019-03-19 21:00:22
Коментар: На Земноводно коментара.. Излез от водата и отиди в сградата на Община Варна и попитай къде можеш да погледнеш каквото те интересува.. Ще се изненадаш колко любезно ще ти поднесат информацията.. На бюро Информация ако незнаеш това им е работата.. Тук е просто новинарска секция на сайта.. Тук ако чакаш да ти публикуват членове закони и споразумения.. Ам стой си и чакай..
Ремонтират преасфалтирана улица във Варна
2019-03-19 20:54:29
Коментар: Вижте това случва и преди и сега ремонт на нов обект но..... Вие чувате ли си мислите бе хора?.. Всичките коментари са "В джоба ни бръкнаха.. Пари откраднаха".. Кой ви бръкнал в джоба?.. Кой ви е взел повече от колкото трябва да ви вземе така или иначе като гражданин?.. Откраднаха ни паритее.. Откъде?.. От теб ли ги откраднаха.. Ти ли ще изплащаш тоя ремонт тая улица?.. А ако не и правят ремонт пак толкова щяха да са взели от джобчето ти и тогава щеше да се приказва ееей нищо не правят само ни взеха парите..

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.0 + 1.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook