Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на LLL

«123456789»

БСП предлага промени за предстоящите местни избори
2015-05-14 14:54:25
Коментар: Кукло, те списъците са азбучен ред на първо име, а едва след това по адрес!!! Как собственика ще знае, ако някой се е регистрирал на неговия адрес?
Социалистите скочиха срещу идеята парите да следват ученика
2015-02-05 14:01:48
Коментар: Какво стана с закона за педофилия!?? След, като това им е религия и традиция и го приемат на тази възраст да имат деца и са големи за да носят отговорност за дете, то тогава без детски за майките на тези пораснали деца! Да си избират детски или педофилия и последиците от това по закон!
Бойко Борисов с дежа вю за събитията от февруари 2013 във Варна
2015-01-29 08:38:08
Коментар: г-н Борисов не се чудете, ами пратете хора да направят цялостна проверка и нека данъчните да проверят декларираните доходи, приходи и как и от къде са парите на меринджея в момента. Опитайте да си отговорите на въпроса, като как този човек на тази възраст има/имал/ повече вложения в КТБ от самия г-н Доган!!!! При положение, че Доган е във властта от години. Не им завиждам на нито един от двамата, но не е нормално гражданите на североизточен район да възстановяват загубите на един човек и да се източва и умишлено да се унищожава една работеща система. Служителите да работят под стрес и заплахи, както за работното си място, така и за техните крайници... Списъците са достъпни и е видно всичко!
Делян Добрев: Малко вероятно е да има грешка в показанията на електромерите
2015-01-28 09:21:36
Коментар: Виктор за да си провериш цифрите от електромера с тези от бележките е нужно първо да ги платиш! И да нормално е 1300 - 1500 киловата за месец са съвсем нормално при отопление на ток на апартамент, но при неизползваем апартамент не е нормално, нали!?
Заради хардуерен проблем от "Енерго Про" издали две фактури с един и същ падеж
2015-01-28 09:16:09
Коментар: Хайде сега пък хардуен проблем. Проблема им на тези е, че останаха без разбиращи и компетентни служители! Кога е било в енерго да има толкова обяви за работа, та там трябваше някой да умре за да се почне работа. Сега обаче благодарение на висшия и "компетентен" мениджмънт се търсят хора на килограм, по възможност да слушкат без да мислят и да не търсят заплати. Пример: Свободни работни места 1.Началник отдел Управление на СТИ, гр. Варна 2.Специалист реализация свободен пазар, гр. Варна 3.Началник отдел Развитие на мрежата 4.Началник отдел Проекти и строителство 5.Началник отдел Експлоатация мрежи и СТИ 6.Специалист управление на портфолио, гр. Варна 7.Мениджър индивидуални клиенти, гр. Габрово 8.Мениджър индивидуални клиенти, гр. Добрич 9.Мениджър индивидуални клиенти, гр. Разград 10.Мениджър индивидуални клиенти, гр. Силистра 11.Мениджър индивидуални клиенти, гр. Търговище 12.Мениджър индивидуални клиенти, гр. Шумен 13.Отговорник мрежови и измервателен район, гр. Варна 14.Специалист инженерен анализ и бюджетиране, гр. Варна 15.Електромонтьор по поддържане и ремонт на електропроводни линии и мрежи, трафопостове и СТИ, гр Антоново 16.Електромонтьор по поддържане и ремонт на електропроводни линии и мрежи, трафопостове и СТИ, гр. Елена 17.Електромонтьор по поддържане и ремонт на електропроводни линии и мрежи, трафопостове и СТИ, гр. Павликени 18.Електромонтьор по поддържане и ремонт на електропроводни линии и мрежи, трафопостове и СТИ, гр. Разград 19.Електромонтьор по поддържане и ремонт на електропроводни линии и мрежи, трафопостове и СТИ, гр. Суворово 19.Електромонтьор по поддържане и ремонт на електропроводни линии и мрежи, трафопостове и СТИ, гр. Варна 20.Електромонтьор по поддържане и ремонт на електропроводни линии и мрежи, трафопостове и СТИ, гр. Смядово 21.Електромонтьор първични съоръжения, гр. Горна Оряховица Защо ли е така? Как искаме сметките ни да са точни и защо никой не се е заинтересувал за причината на това текучество и доброволно и не до там напускане

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook