Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Chorbadjii

«1234567»

Може да удължат принудителната ваканция заради снеговалежите
2012-02-11 09:27:56
Коментар: Много ми е приятно, че поне варненците са си запазали чувството за хумор. Отново ще кажа, че ако отново ни дадат ваканция, ще ни излезе орез носа. Виждам хора от 12-ти клас пишат за това. Някои може и да нямат решаваща година, но за повечето от 7-те класове(като мен) и 12-те класове годината е важна.
Може да удължат принудителната ваканция заради снеговалежите
2012-02-10 22:32:25
Коментар: Ако продължаваме така с тези ваканции, почивката ни ще продължи по - дълго и от училищната стачка преди три години.
Може да удължат принудителната ваканция заради снеговалежите
2012-02-10 22:29:11
Коментар: Признавам, че съм направил грешка, защото наистина е вярно, че стоенето вкъщи те предпазва от заразяване. Наистина нямам предвид хората, които стигат до училище с кола. Просто изказвам личното си мнение. Благодаря :):):):)
Може да удължат принудителната ваканция заради снеговалежите
2012-02-10 22:07:55
Коментар: За някои от вас това решение ще е важно, за други ще е безпроблемно, а за Бонбон няма да има значение, защото и да ходи на училище, и да не ходи, не мисля, че ще има разлика. Що се отнася до новината: Мисля, че с всичките тези почивни дни, истинската ваканция в края на месеца ще ни се види през крив макарон. В училищата не е достатъчно топло и не мисля, че ще бъде. Седми клас съм и тази ваканция ми дава малко свободно време, но съм сигурен, че когато отново се върнем в училище, уроците ще ни ударят здраво. Съгласен съм с Теди, защото написаното от нея е вярно, но я си помислете за момент дали си струва да стоиш по цял ден вкъщи или в мола и да си там само защото е топло или защото целият град е вътре и прекарва целия си ден там, защото му е топло и не трябва да плаща за това. Все пак само споделям мнението си.
Няколко общини в дървена ваканция, за Варна решават късния следобяд
2012-02-07 15:58:05
Коментар: Трябва да призная, че има много грамотни коментари. Не могат да ни оставят в тези студени и неотоплени класни стаи. Дано на заседанието се сетят, че ако не ни дадат ваканция ще дойде грипната епидемия. Както вече знаете, по-голямата част от България е засегната от грипа. Това е само мое мнение.

«1234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook