Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на zvezda5

«123456789»

Кръчми черпят с глоба “фас”
2012-06-01 13:38:16
Коментар: до марипоса:Ти като си в заведение за непушачи какво ти пречи дали има за пушачи такова или не ,опитваме се да бъдем толерантни макар че ни се нарушават гражданските права , но вие непушачите почвате да прекалявате, то и алкохола е много вреден ама него никой не иска да го забрани и е твърде лицемерно от страна на държавата да прибира високия акциз от цигарите и да ги продава пък да ни ограничава в употребяването им. Марипоса ти да не би да нямаш нито един приятел пушач, силно се съмнявам. Ние не ви опяваме, че не пушите, и вие не го правете по отношение на нас, когато не ти е приятно на едно място не ходи там.Пушенето е въпрос на личен избор . До Ники, твърде голяма превземка е от страна на непушачите, че им причиняваме тревога за здравето, никой не ги кара да ходят в опушено заведение, но те го правят, защото повечето им приятели са пушачи.
Кръчми черпят с глоба “фас”
2012-06-01 11:22:53
Коментар: Не мога да проумея едно, защо на фона на икономическа криза, се правят такива реформи, които неминуемо ще донесат загуби на туристическия бранш, който е основен за икономиката на нашата страна.Много по-лесно щеше да бъде да има заведения за пушачи и заведения за непушачи, но ние винаги искаме да се изтъкнем пред Европа и то все за неща , които не ни носят каквито и да било дивиденти.В Румъния дори не се е обсъждала забрана за тютюнопушене, а ние все да сме напред в нещо, което ще донесе само загуби. Непушачи, дано напълните заведенията през зимата, та да не фалират и да има ние къде да ходим през лятото, а дотогава нас не ни мислете ние все ще намерим къде да си пушим.
17 варненски дружества с годишна печалба над милиона
2012-03-23 11:48:31
Коментар: Защо не вземете да напишете, колко фирми са фалирали, колко са прекратили дейност, колко работници са освободени, колко е мизерна средната работна заплата във Варна.Как съзнателно се унищожава третия по големина град в страната. Продавачките вече са на 450.00 лв осигурителен праг, а май реално не вземат такава заплата.
Спират автобусните линии без пътници във Варна
2012-03-23 10:38:50
Коментар: Обърнахте ли внимание как се запълват дупките, хвърля се малко асвалт в тях и първия дъжд ще го измие-после хайде пак да кърпят с нашите пари.Пък какво като няма пари за докторите в "Бърза помощ" те могат и гладни да стоят и да ни лекуват с голямо желание. Питам тези дето гласуваха за Кирил Йорданов, да отидат и да го питат къде са парите дето си мислеха , че Герб ще ги излеят във Варна, ако изберат техния кандидат.Въобще от изборите досега някой разбрал ли е какво е свършил кмета
Спират автобусните линии без пътници във Варна
2012-03-23 10:34:36
Коментар: Незнам за линиите, но този който отговаря за организацията на движението в града е пълен идиот. Вече няколко месеца е затворан бул."Ген. Колев", всички се движат по "8-ми приморски полк", а светофара на чаталджа по посока центъра е направен да свети зелено 24 сек. , минават по 4 коли, огромни задръствания всяка сутрин.Днес отгоре на всичко в пиков час между 8.30 и 9.00ч. запълваха дупки и бяха отклонили движението в две ленти.Пълно безхаберие. Автобусните линии №148, 31, 7, се движат всички вкупом от "Китайската стена" до центъра, като минат после 10 мин. няма автобус-кой идиот прави графика на автобусите?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook