Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на UncleAdi

«2345678910»

Чужденци искат да строят аквапарк, хотел и паркинги в Морската градина
2016-03-10 17:23:30
Коментар: Пълен идиотизъм, само през трупа ми! Там трябва и ще е новия огромен и модерен зоопарк на Варна! А стария зоопарк, се изчиства от огради, клетки и помещения и става разширение на историческото ядро. Ще хвана сопата, ако тоя областен, дори си отвори устата с друга идея! Тез дни отивам при него за отговори, какво прави и той самия, за да ни прехвърлят тай-накрая на варненци терена от МНО. Хем да му видя лицето и чуя какво ще изрепчи.
Напрежение сред жители на „Левски“ във Варна заради нов план на квартала
2016-01-15 20:24:37
Коментар: Тия двамата са за бой. Аз съм с две ръце са се разшири Железкова и използва канала. А на тоя сравнението с Аспарухово, беше супер идиотско.
Иван Портних е новият-стар кмет на Варна
2015-10-26 07:12:46
Коментар: Варна доказа, че е наивно и робско на София село, купено с няколко евтини и некачествени Pr евро-проектчета. Мечтаните от мнозина идеи за финансова децентрализация, автономност и независимост за родния ми град, са погребани за още 4г. Ако момченцето на Бойко, още 4г продължава да мълчи за проекти, като: бул.Варна, втори мост и порт, тук не знам дали ще остане някой от нас. Всичко живо имигрира, това са "видимите резултати" И дори тези гласували за този идиотизъм и нахуешника на шопи, заемащ кметския стол, също имигрират. Ама да стоят тук тия говеда прости!
Фонд „Култура“ във Варна с излишък, финансира още проекти
2015-07-23 02:10:07
Коментар: Миналата година, от фонд Култура парите не отиваха за филхармонични спектакли на плажа, със светлинни аранжименти , фойерверки отразяващи се във морските вълни и гости като Енио Мориконе и прочие. Мога само да си мечтая, някой да организира нещо подобно, а буквите Варна Европейска Столица на Културата, да се виждат надалеч. А се изливаха пари за близки на Герб, за безплатно лятно кино, с американски филми "Непобедимите" , в крайните квартали, служещи и за PR с които на Портних. Толкова им е културата, "Непобедима", чакаща само популизъм сред най-бедните и простите, а не с нещо, с което да се открои и привлече световен елит.
Плочите по новия варненски център се напукаха
2015-06-15 13:58:02
Коментар: Молоумни варненци...Избрали си малоумен кмет, кВо друго да очакваш. ..

«2345678910»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook