Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Onik

«1234567»

Наредба предвижда да слагаме задължително водомери с дистанционно отчитане
2018-09-26 03:30:01
Коментар: Солидаризирам се с dido, Mari Anne, KVY u love-wolf. Търговецът е собственик на стоката и "кантара", с който я продава. И държавата му контролира "кантара"му. НИЕ НЕ ХОДИМ НА ПАЗАР СЪС СОБСТВЕНИ КАНТАРИ ! Кой друг , като В и К , продава течност? Бензиностанциите. Да не би бензиноколонките да са наша собственост ? Така, че В и К дружествата да не се правят на "ощипана мома": "ВиК дружествата пък казват, че няма как умните водомери да бъдат купени и монтирани за тяхна сметка." Всички водомери са си ТЕХНИ, те са им КАНТАРА, с който си продават стоката!!! При социализма електромерите бяха собственост на клиента на ток. Когато веднъж електромерът ми изгоря, аз си купувах нов. Сега електромерите са собственост на частните Energo-pro, EVN u CEZ. Време им е на В и К- тата да престанат със социалистичесото мислене, " да си сменят чипа".
Румен Радев е популист и лидер на опозицията, скочи Плевнелиев
2018-09-23 15:17:50
Коментар: До bbg Демокрацията, непрокопсанико, с увреден мозък от тоталитарното време!
Бил Гейтс ще участва в сериала „Теория за Големия взрив“
2018-02-22 15:56:42
Коментар: Iv4o , задълбай се в ранната " биография" на Microsoft и ще научиш, че в подходящия момент Бил е купил от създателя й правата в/у операционната с-ма ДОС и използвайки семейни връзки, я продава на IBM за техния първи персонален РС. Това е началното натрупване на капитала на Microsoft. Плагиатство ще е ако претендира, че той е измислил ДОС - това не съм го срещал. Само е проявил бизнес нюх.
Цветан Цветанов: Президентът е притеснен
2018-02-20 17:36:22
Коментар: Изпускате главното - Президента скокна като ужилен, когато Борисов му намекна за Иво Христов . А ситуацията около него разкри Антон Тодоров в предаването" Свободна зона" на Г. Коритаров в ТВ Европа, от 13.02.2018, част 4. Самият Иво Христов е служил в поделение на РУМНО по радиоподслушване, а баща му ( полк. Хр. П. Христов ) е бил резидент на филиал на РУМНО в Брюксел и заедно с ГРУ са работили срещу НАТО от 1984 до 1989г. Е как да дадеш допуск до класифицирана информация на сина - той ще я " снесе " на баща си, а бивш агент НЯМА. Изглежда ген. Решетников е "натресал" Иво Христов за шеф на кабинета на Президента и той не смее да ог изгони.
Георги Харизанов: В Президентството има къртица
2018-02-16 21:12:28
Коментар: Гледайте "документите" на Антон Тодоров на 10.02. по ТВ "Европа" и ще Ви стане ясна ситуацията около Иво Христов: баща му е бил резидент на българския филиал на ГРУ в Брюксел през 70-те години( работил е с/у НАТО) Е как на синчето да дадеш допуск до секретна информация- то ще я " снесе" на баща си , а бивш агент няма! Изглежда ген. Решетников е "натресал" Иво Христов на козирката, и тя не смее да го изгони, въпреки , че се прави на голям мъжкар .

«1234567»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook