Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Olimp64

«123456»

Отново блъснаха дете, пресичащо във Варна
2019-10-10 06:50:12
Коментар: Детето е талантлива художничка печелила много международни,републикански и Варненски награди и грамоти.Спечелила Първа награда в Световен Международен конкурс в Америка.Учи в училище по изкуствата "Добри Христов"Сега е с тежка операция на дястата ръка !!!Как мислите се чуства това дете. Пресичала е на зелен светофар !
Откриват край Варна мащабен културно-исторически парк (снимки + видео)
2019-06-19 16:17:12
Коментар: Ще напиша коментари за трети път,тъй като ги изтриват ! Проектът е грандиозен !Вчера бях там и се уверих в това! Защо всички смятат ли смятат,не искате името Ви да остане записано като дарител? Не искате ли децата Ви да видят историята и дори да се потопят във всичко това,което ще представлява парка ? Появиха се амбициозни хора и веднага да бъдат оплюти ! Не знаете ли ,че последните години в България инвестициите са 00000000000!!!
Пак отложиха старта на учебната година в Музикалното училище във Варна, първият звънец бие тази сряда
2018-10-15 12:25:28
Коментар: Дворът и оградата изглеждат много зле,дано не останат забравени.Все пак там се учат хора на изкуството
Автомобил се обърна край Приселци, образувало се е задръстване на пътя Варна-Бургас
2018-08-20 10:56:04
Коментар: Докато това подобие на краиморска магистрала,както е по цял свят, се нарича "Пътя Варна-Бургас"всеки ден ще се случва това,няма ден без катастрофа. говори се всеки ден за отсечки и пътища,за нуждата от инфраструктура,а тази магистрала,която е най необходима за туризма"едно нищо,дори не се споменава за проект ?"Жалка държава,всички страни граничещи с море използват това за развитието си,при нас обратно,всичко което е свързано с Черноморието се тъпче ! Ако пътувате всеки ден ,ще знаете че тук не може да се кара с повече от 70,защото са колони в двете посоки !!!/за информация на № 3/
До 3000 лева глоба за заведението в Кранево с такса "желание на клиента"
2017-08-22 10:31:47
Коментар: В Турция и Гърция при сядането ти носят вода и те оставят да починеш,не те притискат да пиеш вредни безалкохолни,в Гърция още при сядането ти слагат бяла покривка за еднократно ползване/върху безупречно чистата основна бяла или синя покривка сервирането става толкова бързо,търчат като финикийци,като поискаш сметката, ти носят "глико"/сладко,десерт/ като комплимент от заведението. НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЕТИШ ДА ПРАВИШ ТЪПИ СНИМКИ!

«123456»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 2.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook