Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на deepimpact

«123456»

Лилия Христова: В центъра няма места за нови детски градини, родителите да разширят периметъра си
2014-06-05 12:30:08
Коментар: Мооооля? Правилно ли прочетох г-жо Христова? "Държавата и общината не са длъжни да осигурят места за абсолютно всички деца под 5-годишна възраст”!!! Еми и гражданите не са длъжни да плащат данъци тогава. Това изказване е толкова нагло, че ми е ужасно трудно да запазя добрия тон. Значи наемането на помещения "било трудно"? А е много по-лесно, да вдигаме чисто нови детски градини, които точно до 3 години ще останат празни, заради ниската раждаемост.
Борисов затвори вратата пред Бареков
2014-06-03 08:56:32
Коментар: Кажи им го Хаус. Слушайте човека! Дано ГЕРБ да имат достатъчно гласове, да създадат самостоятелно правителство и да започнат да оправят кашата, дето я забъркаха сегашните хубавци. Чака ни тежка зима и тежко и горко на следващите управляващи, но трябва да се започне от някъде. Имам много критики към ГЕРБ, обаче те поне се учат от грешките си, за разлика от БСП, които по стар комунистически обичай казват: " Нее, не е бяло, черно е!"
Обсъждат още 6 месеца платено майчинство
2014-04-28 11:30:00
Коментар: Ахахаха е не, БИЗНЕСЪТ ще е много щастлив. Ще започнат мистериозни уволнения на всички позабременели жени, че иначе 6 месеца да им плащат без да работят, то не може така. Или ще добавят към трудовият договор клауза, че ако забременеят трябва да напуснат по взаимно съгласие и проблемът се решава. А този, който е предложил това - да се гръмне! С два пистолета!
Читател: Родители оставят децата си без надзор в кино салоните във Варна
2014-04-15 09:25:04
Коментар: Лелеее, от сега в главата ми са най-мрачните сценарии. Не мога да разбера спокойствието на някои родители. Направо е плашещо!!! Не, не! Моите деца са ми постоянно пред очите и белите пак стават толкова бързо, а камо ли да ги оставя без надзор. Ще полудея от тревога. Хайде, по-големите - разбирам 13-14-15 годишни, но малките трябва да са задължително с придружител.
Търговци алармират: Скоро цигари ще се продават само в Lafka
2014-02-19 09:44:55
Коментар: Кажете ми как да се преборим с този проблем. Скоро, по ред причини, вероятно свързани с нашето собствено здраве, ще спрат продажбата на цигари и алкохол в магазините и бензиностанциите. И изведнъж ще се "окаже", че само LaFka отговарят на изискванията. Е тогава вече " ми не купувайте от там", няма да действа.

«123456»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook