Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Dido

«123»

Младите астрономи на Варна отново търсят комети и астероиди
2014-08-01 09:41:38
Коментар: И да знаете варненци и гости на Варна те пак ще успеят. И пак ще четем и ще слушаме за успехите на тези любители астрономи с конкретно този ръководител. Както казват старите хора "Който си го може, си го може." След като превзеха НАСА, следващите под ред са ALIENS. Това не е от тези надути балони със съдържание от много химични елементи в него, но в ръцете на госпожа химичката. Пук - и "зацапахме пейзажа" - Както го казват по радио N -joy.
НАОП-Варна отбелязва 46 години от създаването си с Ден на отворените врати
2014-05-23 15:08:16
Коментар: И кой ще ги изнася тези лекции? Там работи един човек, който отсрамва България пред астрономите, НАСА и света. Къде да успее първо. Скоро не сме чували друг да работи в тази варненска институция, ако има такива , то те са там само за заплатата. А и днес вали такъв дъжд, че едва ли някой ще тръгне на разходка до обсерваторията.
Възпитаник на МГ става ученик на годината във Варна
2014-05-08 17:17:48
Коментар: Трябва само да се направи статистическа справка за учениците участвали в национални и международни олимпияди и тяхното призово класиране, а при по сърцати застъпници на МГ - да се покаже на обществеността във Варна колко ученици продължават обучението си в престижни колежи в САЩ и в Европа.
Граждани ще поддържат зелени площи във Варна без пари
2014-04-29 10:16:59
Коментар: Горката община!!! Ако и общинските съветници по примера на тези варненци си "плащаха" заплатите от собствения джоб и ако, ако , ако, ако - то Варна щеше да стане Ню Йорк.
Учениците от Варна, спечелили конкурса на НАСА, остават без награда?
2014-04-25 08:50:55
Коментар: Да дами и господа. Започва предизборната кампания. В нея милиони от държавните пари ще се налеят къде ли не. След това избраните политици ще се постараят да си върнат вложените пари многократно, но вече в собствените банкови сметки. Така било е, е и пак така ще бъде. Български политик е мръсно животно - Каймакът на крадливото балканско племе. Затова който успее бяга от това райско място наречено България, но управлявано от некадърници. А за успелите екипи, класирани в най-престижни конкурси, остава горчилката от хилядите проблеми свързани с получаване на извоюваните награди. ДА ТОВА Е БЪЛГАРИЯ - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook